LOGİTECH G733 HAKKINDA SORULARINIZ

K'nuckles

80+
Reaksiyon skoru
36
Bugün sipariş verdim ürünü, elime geldiğinde sormuş olduğunuz soruları yanıtlayacağım.
Bu formu bilerek açtım çünkü Logitech g733 kulaklık ve diğer marka kulaklık modelinde insanlar çok tereddüt ediyor. Kimsede güzel cevap vermemiş açık uçlu cevaplar vermiş. Deneyim ettiğimde sorularınızı cevaplayacağım.

Bugün sipariş verdim ürünü, elime geldiğinde sormuş olduğunuz soruları yanıtlayacağım.
Bu formu bilerek açtım çünkü Logitech g733 kulaklık ve diğer marka kulaklık modelinde insanlar çok tereddüt ediyor. Kimsede güzel cevap vermemiş açık uçlu cevaplar vermiş. Deneyim ettiğimde sorularınızı cevaplayacağım.
almak için parayı nerden bulabilirim.

Arctis Pro Hires mi daha iyi G733 mü?
Asus Rog Delta S mi daha iyi G733 mü?

Arctis Pro Hires mi daha iyi G733 mü?
Asus Rog Delta S mi daha iyi G733 mü?
asus delta s alınmaz, g733 al! Kulaklığı önceden alıp satmış biri olarak söylüyorum. arctis pro wireless değil ve ondan bile iyi diye biliyorum g733.

Hayırlı olsun

Cok pahalı değil mi ?

hayırlı olsun, kablolu ya da kablosuz olması farketmeyen biri için g pro x mi g733 mü tavsiye edersiniz? Oyun performansı nasıl yön algısı olarak directional sound bakımından?

Ürün elime ulaştı. Sormak istediğiniz şeyi sorun ama ilk önce şunu belirtiyim ürün diğer web sitesi olsun ya da başka forumlar da olsun bazı kişilerin yazdığı (mikrofon, ses) kalitesinin pek de iyi olmadığını belirtmişler. Bence ürün hiç de öyle değil ben g432 kullanıyordum şimdi g733 kullanıyorum ses farkı çok var. Mikrofon kısmında da ses çok da iyi gelmiyor illa ayar lazım muhabbetleri görmüştüm bu gibi problemle de karşılaşmadım. Sadece kendiniz veya arkadaşınız biraz ses tonunu kalın veya kısık ister onu ayarlayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun, kablolu ya da kablosuz olması farketmeyen biri için g pro x mi g733 mü tavsiye edersiniz? Oyun performansı nasıl yön algısı olarak directional sound bakımından?
Ben açıkçası g733'ü sadece kablosuz olduğu için istedim. Oyun açısından da sesi güzel.

Alalı 2 ay olmuş. Herhangi bir sorun yaşadın mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,773
Üyeler
187,239
Son üye
mustafaisonline
Geri