Logitech G733 Kulaklık Gümrüğe Takıldı.

kiyaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Tr den aldığım üründe teknik problem yaşadım ve global logiteche ulaştım 1 saatlik konuşmanın ardından olayı çözdük ve tarafıma garanti kapsamında 0 ürün kargolandı ürün ups kargo ile hollandadan türkiye gümrüğüne geldi sorunda tam burada başlıyor.Bugün öğlen saatlerinde ups tarafından sms aldım ekte mecut.Büyük ihtimal bu ürün gümrükte kalacak ya da benden kulaklığın 3 4 katı kadar ücret talebi olacak vekaletname vb durumlar.Daha önce böyle bir problem ile karşılaşan oldu mu?

Ekler

• 1752700519047.webp
    1752700519047.webp
    50 KB · Hit: 41
  • 1752700543648.webp
    1752700543648.webp
    41.3 KB · Hit: 38
kardom TR sunucusuna hoş geldin beleşe aldığın şeyin vergisini ödemeden alamadığın bir yerdesin

Aynen öyle neyseki dynatab75x i vergisiz gümrüğe takılmadan aldım :D
kardo 2026 dan sonra daha da sıkı olacaklar durumu sen düşün bu daha sıkı olunmamış hali

Ne geliyor 2026 da
gidip yurt dışından bir şey alıp geliyorduk kardom bunu normalde 1 telefon 1 laptop 1 adet de ps5 gibi düşün bunları tek olduğu için alıyorlardı fakat 2026 dan sonra fatura istiyecekler tax-free kısmını buraya vereceksin ve sadece 1 adet elektronik eşya olacak yanında diğerleri de varsa TR den alınma fatura gösterilecek diye okudum twitter da yanlış hatırlamıyorsam yani bunlar daha hiç bişi.

gidip yurt dışından bir şey alıp geliyorduk kardom bunu normalde 1 telefon 1 laptop 1 adet de ps5 gibi düşün bunları tek olduğu için alıyorlardı fakat 2026 dan sonra fatura istiyecekler tax-free kısmını buraya vereceksin ve sadece 1 adet elektronik eşya olacak yanında diğerleri de varsa TR den alınma fatura gösterilecek diye okudum twitter da yanlış hatırlamıyorsam yani bunlar daha hiç bişi.
Üzücü bozulan ürünün yerine gelen ürünü bile alıp kullanamıyorum çok saçma

Üzücü bozulan ürünün yerine gelen ürünü bile alıp kullanamıyorum çok saçma
düşün kardom durumun vehametini ve bu adamlar parasız yapıp kendileri kargo ücreti vs ödemelerine rağmen bizimkiler alamazsın diyor ya çok saçma ya gümrükte birileri indera gandi yapıyor ya da cidden sıkıntı yani

düşün kardom durumun vehametini ve bu adamlar parasız yapıp kendileri kargo ücreti vs ödemelerine rağmen bizimkiler alamazsın diyor ya çok saçma ya gümrükte birileri indera gandi yapıyor ya da cidden sıkıntı yani
Bu gümrük işinde ne döndüğünü bence gümrük müdürü bile bilmiyor tamamen random ilerliyor işler.Gümrük memuru sabah eşiyle kavga etmediyse ürün geçiyor kavgalıysa ürün kalıyor diye düşünüyorum artık.

Bu gümrük işinde ne döndüğünü bence gümrük müdürü bile bilmiyor tamamen random ilerliyor işler.Gümrük memuru sabah eşiyle kavga etmediyse ürün geçiyor kavgalıysa ürün kalıyor diye düşünüyorum artık.
bende öyle inanıyorum kardom harbi bir mantığı yok yani çalışanın keyfine göre

Gümrüğe takıldı.

Ekler

• IMG_20250717_112310.webp
    IMG_20250717_112310.webp
    69.8 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,362
Üyeler