Neler Yeni

Logitech g935 garanti

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
Aktif olarak g935 kullanıcısıyım fakat güç butonunda bir temassızlık yaşıyorum ve faturam yok maalesef. Güncelde alıp garanti yılları içerisinde olan arkadaşlardan garanti amaçlı fatura soracaktım paylaşabilirler mi diye ama forumda yasak mı değil mi bilmiyorum eğer yapılması yasak ise (konuyu silebiliriz ve forumdaş arkadaşlarda bunun için lütfen kusura bakmasın bilmediğim için soruyorum.)

KAANT10X

80+ Bronze
Öncelikle benim bildiğim faturaya elinize geçse bile o fatura o cihaz adına olmadığı için sıkıntı yaşamaz mısınız?
2. olarak bildiğim kadarıyla faturanız kayıp olsa bile teknik servis için ürünün üzerinde yer alan seri no bölümü yeterli.

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle benim bildiğim faturaya elinize geçse bile o fatura o cihaz adına olmadığı için sıkıntı yaşamaz mısınız?
2. olarak bildiğim kadarıyla faturanız kayıp olsa bile teknik servis için ürünün üzerinde yer alan seri no bölümü yeterli.
hocam logitech ile defalarca kez garanti ile işi geçmiş birisi olarak söylüyorum cihaz üzerindeki seri no daha önce kullanılmadı ise üretim yılı satış yılı olarak geçiyor fakat fatura ile alım tarihi belirtildiğinde cihaz gerekirse 10 yıl önce üretilmiş olsun sizin aldığınız tarihi baz alıyorlar daha önce garantiye göndermediğim ve başvuru yapmadığım için fatura ile garantiyi o gün başlatmış gibi olucam. biliyorum biraz vicdansızlık ve sahtekarlık oluyor fakat maddi durumlar iyi bir kulaklığı geçtim borç harçtan kaynaklı olarak bir kulaklık almayı bile karşılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha öncesinde arkadaşımın garantisi dolmuş klavyesini benim klavyemin faturası üzerinden garanti gösterdiğimiz için sıkıntı yaşanmadığını da biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,275
Üyeler
165,321
Son üye
xsyzloll
Top Bottom