Yardım Logitech gaming software kapanıyor

Reaksiyon skoru
27
Logitech G300s mouse kullanıyorum. 1 gündür ne zaman mousu kullansam özel ayarlarım yok oluyor uygulama kapanmış gibi makrolarım tuş atamalarım hassasiyet fln gidiyor. Uygulama kapanmışken ki haline geliyor. Uygulamayı görev yöneticisinden kapatıp geri açtığımda düzeliyor.
Yardımcı olur musunuz?

uygulama güncel sürümdemi?

Logitech G300s mouse kullanıyorum. 1 gündür ne zaman mousu kullansam özel ayarlarım yok oluyor uygulama kapanmış gibi hiçbir makrolarım tuş atamalarım hassasiyet fln gidiyor. Uygulama kapanmışken ki haline geliyor. Uygulamayı görev yöneticisinden kapatıp geri açtığımda düzeliyor.
Yardımcı olur musunuz?
Hocam logitech gaming Software derken, G HUB tan bahsediyorsunuz değil mi?

uygulama güncel sürümdemi?
bildiğim kadarıyla güncel 9.02.65 sürümünü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam logitech gaming Software derken, G HUB tan bahsediyorsunuz değil mi?
1623444353330.png

hayır bundan bahsediyorum

onu da yüklemiştim fakat g gearınızı bağlayın diyor sanırım g300si desteklemiyor
hocam hem gaming softwareyi hemde g hub ı kurarsanız düzelir sanırım. deneyebilirsiniz.

Logitech G300s mouse kullanıyorum. 1 gündür ne zaman mousu kullansam özel ayarlarım yok oluyor uygulama kapanmış gibi makrolarım tuş atamalarım hassasiyet fln gidiyor. Uygulama kapanmışken ki haline geliyor. Uygulamayı görev yöneticisinden kapatıp geri açtığımda düzeliyor.
Yardımcı olur musunuz?
Bende yaşıyordum aygıt yöneticisinden mouse seçip aygıtı çıkar de kabloyu çıkart tak bende öyle düzelmişti yazılımı sil yükle yapmayı denedinmi

Bende yaşıyordum aygıt yöneticisinden mouse seçip aygıtı çıkar de kabloyu çıkart tak bende öyle düzelmişti yazılımı sil yükle yapmayı denedinmi
dediklerini denedim olmadı galiba yeni bir mouse aşmak zorunda kalacağım hiç bir türlü düzelmiyor

Geri