Logitech klavyeme içecek döküldü

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,122
Ben evde yokken kardeşim fuse tea mango ananas döküyor klavyenin numpad kısmından enter ın olduğu kısma kadar.Açıp temizledim falan 1 aydır falan böyle kullanıyorum.Ledlerden tutun tuşa kadar hepsi çalışıyor ama mekaniği yapışkanlıktan olsa gerek bozuldu diyebilirim hem basınca slow motion gibi yavaş yavaş inip çıkıyor tuşlar hemde blue switch sesi gitti.Klavye logitech g513 carbon.Değişim yaparlarmı veyahut göndersem temizlerlermi kendileri.Kullanıcı hatası diyip yollarlarmı.Garanti süreside sanırım 2023 yılbaşında bitti.

Ben evde yokken kardeşim fuse tea mango ananas döküyor klavyenin numpad kısmından enter ın olduğu kısma kadar.Açıp temizledim falan 1 aydır falan böyle kullanıyorum.Ledlerden tutun tuşa kadar hepsi çalışıyor ama mekaniği yapışkanlıktan olsa gerek bozuldu diyebilirim hem basınca slow motion gibi yavaş yavaş inip çıkıyor tuşlar hemde blue switch sesi gitti.Klavye logitech g513 carbon.Değişim yaparlarmı veyahut göndersem temizlerlermi kendileri.Kullanıcı hatası diyip yollarlarmı.Garanti süreside sanırım 2023 yılbaşında bitti.
Lube(yağlama) işlemi yapabilirsin genelde switchin daha tok ses çıkarması için yaparlar ama sen temizleme maksadıyla yapabilirsin. Sprey versiyonu alıp tek tek switchlere yapabilirsin veya bilen birine yaptır. Uğraştırır ama klavyen pahalı yaptığına değecektir.

Son düzenleme:
cevap gayet açık bence

Devre temizleme spreyi kullan(yağsız)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,285
Üyeler
197,171
Son üye
HTO.
Geri