Logitech markasını nasıl buluyorsunuz?

logitechg

80+
Reaksiyon skoru
257
Logitech markasının gaming ürünlerini (klavye/mouse/kulaklık) nasıl buluyorsunuz?
Sizce kaliteli mi?

İyidir

Kaliteli tabii ki.
Soru mu bu :D.

Gayet başarılı fakat g213 model klavyede bende niyeyse bazı tuşlara kenarlarından çok zor basıyor (bende) mesela s tuşu zor basıyor bazen mekanik değil diye mi böyle bilmiyorum fakat kaliteli olarak başarılı

Yani G Pro Wireless fanları çok. Klavyelerini çok beğenmiyorum. Kulaklıklarına iyi diyende var kötü diyende. Yani klasik bir marka ne diyim

Kaliteli sağlam bir firma. Garanti konusunda üstüne tanımam 3 sene önce kuzenim klavye almıştı modelini hatırlamıyorum kutudan çıktığında w tuşu bozukdu gönderdik garantiye adamlar 3 gün içinde geri yolladılar ama düzeltememişler. Para iadesi mi yapalım yenisini mi gönderelim dediler. Kuzenim yenisi gönderin dedi yensi geldi adamlar sticker falan koymuş özür dilemek için kutunun içine. :D

Gayet başarılı fakat g213 model klavyede bende niyeyse bazı tuşlara kenarlarından çok zor basıyor (bende) mesela s tuşu zor basıyor bazen mekanik değil diye mi böyle bilmiyorum fakat kaliteli olarak başarılı
Aynı klavyeyi bende kullanıyorum ilk aldiğimda space tuşu zor basıyordu iade edip yenisiyle degistirdim sorun düzeldi üründe sıkıntı vardır yeni almadıysanız iade edin.

Membrane olduğundan olabilir.

3 senedir g402 hyperion fury kullanıyorum memnunum. Kaliteli ürünler ama bizde fiyatları yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,745
Üyeler
188,473
Son üye
Aragornbey
Geri