- Konu Sahibi Konu Sahibi
müsait bir vakitte yardımcı olurmusun mouse içinde bu gün sipariş vermek istiyorum bunları mouse klavye geç gelebilir önemi yok var zaten iadre edicek bir taneattığım mouse aslında iyi ama daha iyisi bulunur
müsait bir vakitte yardımcı olurmusun mouse içinde bu gün sipariş vermek istiyorum bunları mouse klavye geç gelebilir önemi yok var zaten iadre edicek bir taneattığım mouse aslında iyi ama daha iyisi bulunur
müsait olursam yardımcı olurum dediğim gibi siparişte sınırı geçmemeye çalış gümrük sorun olurmüsait bir vakitte yardımcı olurmusun mouse içinde bu gün sipariş vermek istiyorum bunları mouse klavye geç gelebilir önemi yok var zaten iadre edicek bir tane
2 si ayrı gelir zaten 1000 tl gümürük sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bakalımmüsait olursam yardımcı olurum dediğim gibi siparişte sınırı geçmemeye çalış gümrük sorun olur
dediğim gibi yapsana belki olur ikisinide ayrı sipariş olarak al örneğin birini bugün birini yarın fln2 si ayrı gelir zaten 1000 tl gümürük sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bakalım
tamamdır hocam mouse bakıyorum sistemde hala karar vermedim ilk mesut çevik sistemiyle 20 - 28 k ya kadar çıktım şimdide 2 3 arkadaş link atmış ne yapsam kara veremedim aralarına farkları tam bilemiyorumdediğim gibi yapsana belki olur ikisinide ayrı sipariş olarak al örneğin birini bugün birini yarın fln