Neler Yeni

Logitech mousepad ?

veppi

80+
Bu mousepad i indirim kuponu ile 30 tl ye almayı düşünüyorum, ama gerçekmi sahtemi emin değilim. Kullanan arkadaşlar varmı aramızda memnunlar mı
Yada bu mousepad i mi alıyım TKZ

sws9912

80+ Silver
Bu mousepad i indirim kuponu ile 30 TL ye almayı düşünüyorum, ama gerçekmi sahtemi emin değilim. Kullanan arkadaşlar varmı aramızda memnunlar mı
Yada bu mousepad i mi alıyım TKZ
Gerçek evet tipi aynı o fakat her dikişsiz mousepad de olduğu gibi kalkıyor kenarları

Oksygen

80+ Bronze
logitech almanı tavsiye ederim bloody kullanmadım ama logitech daha iyidir diye düşünüyorum

sws9912

80+ Silver
Bende öyle düşünüyorum ama fiyatı düşündürüyor
Birde dikişli olunca ne fark ediyor onu anlayamadım
Kenarlarında dikiş oluyor mousepadin ve kalkmıyor kumaşları bi değişik oluyor dikişlilerin dikişsize göre.

Oksygen

80+ Bronze
Bende öyle düşünüyorum ama fiyatı düşündürüyor
Birde dikişli olunca ne fark ediyor onu anlayamadım
örneğin mouse götürürken bileğin dikişli yerde kalıyor buda güzel bir hissiyat değil gerçekten

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
logitech olanı mouse ıle bırlıkte aldım 2 seneyı gectı hala kullanıyorum bır sorunum yok mouse pade anlamam fazla o yuzden markaay guvenerek aldım neyse suan sadece koselerde kı sey soyuldu mu dıyım nasıl tarıf edeyım orulmedıgı ıcın koseler orda kı sey cıkıyor ıste ama kullanıma engel degıl fıyatına deger mı bılmıyorum

veppi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dikişli olunca elin takılıyor diyor bi arkadaş diğer arkadaş ikiye ayrıldı diyor. Bir tane mouse a mousepad alamıyacağız ya...
Logitech g102 kullanıyorum

Top Bottom