Logitech mousepad ?

veppi

80+
Reaksiyon skoru
37
Bu mousepad i indirim kuponu ile 30 tl ye almayı düşünüyorum, ama gerçekmi sahtemi emin değilim. Kullanan arkadaşlar varmı aramızda memnunlar mı
Yada bu mousepad i mi alıyım TKZ

Bu mousepad i indirim kuponu ile 30 TL ye almayı düşünüyorum, ama gerçekmi sahtemi emin değilim. Kullanan arkadaşlar varmı aramızda memnunlar mı
Yada bu mousepad i mi alıyım TKZ
Gerçek evet tipi aynı o fakat her dikişsiz mousepad de olduğu gibi kalkıyor kenarları

logitech almanı tavsiye ederim bloody kullanmadım ama logitech daha iyidir diye düşünüyorum

logitech almanı tavsiye ederim bloody kullanmadım ama logitech daha iyidir diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum ama fiyatı düşündürüyor
Birde dikişli olunca ne fark ediyor onu anlayamadım

Kenarlarında dikiş oluyor mousepadin ve kalkmıyor kumaşları bi değişik oluyor dikişlilerin dikişsize göre.

örneğin mouse götürürken bileğin dikişli yerde kalıyor buda güzel bir hissiyat değil gerçekten

Ben kullandım Logitech'in mousepad'ini örgülü olmadığı için ikiye yarıldı. Mousepad alacaksan örgülü al yoksa bir sürü sonra yırtılıyor.

logitech olanı mouse ıle bırlıkte aldım 2 seneyı gectı hala kullanıyorum bır sorunum yok mouse pade anlamam fazla o yuzden markaay guvenerek aldım neyse suan sadece koselerde kı sey soyuldu mu dıyım nasıl tarıf edeyım orulmedıgı ıcın koseler orda kı sey cıkıyor ıste ama kullanıma engel degıl fıyatına deger mı bılmıyorum

Dikişli olunca elin takılıyor diyor bi arkadaş diğer arkadaş ikiye ayrıldı diyor. Bir tane mouse a mousepad alamıyacağız ya...
Logitech g102 kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,208
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri