Neler Yeni

🔥İndirim Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm 60'TL

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu dandik mouseların yanında olan logitech logolu sahte mousepadlerden değilmi eğer orijinalse bedava
sahtedir hocam yıllardır piyasada gezen razer goliathus klonu gibi (bizzat kendimde kullanıyorum 2-3 yıldır :D)

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Bor4

80+ Bronze
sahtedir hocam yıllardır piyasada gezen razer goliathus klonu gibi (bizzat kendimde kullanıyorum 2-3 yıldır :D)
büyük ihtimal

Satıcının hesabı ve ürünü başka satıcı'dan sorun yaşayan var ama bu satıcıdan yok bilemedim bende dostlar sormak gerek müşteri temsilcisine fakat çalışma saatleri geçti yarın sorulur

Bor4

80+ Bronze

Hasan344

80+ Gold
Beyler orijinalmi? Orijinal ise alacağım.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beyler orijinalmi? Orijinal ise alacağım.
değildir hocam bu devirde kim 60 TL'ye orjinal logi mousepad satsın 150 200 olsa orjinal diyebilirimde 60 tl çerez parası artık bugün 1 çekirdek bi kolaya 60 tl verdim

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Orjinal değil yazmıyor hiçbir yerde sitenin + site güvenilir?
Neden orijinal değil diye belirtsin satıcı? Zaten bu şekilde kazıklıyorlar milleti Goliathus da aynı şekilde. Logitech mousepadler trde fazla yok olanlar da gereksiz pahalı orijinal değil bu.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Neden orijinal değil diye belirtsin satıcı? Zaten bu şekilde kazıklıyorlar milleti Goliathus da aynı şekilde. Logitech mousepadler trde fazla yok olanlar da gereksiz pahalı orijinal değil bu.
Bu şekilde net bir ifade kullanma hocam bence belirsiz şuan ki fiyatı 99 TL trenyolda ahım şahım bir fiyatı yok ürünün müşteri temsilcisine sormak gerek satıcının ona göre alınır alınmaz zaten ben sorarım yarın

Hasan344

80+ Gold
Biraz araştırma yaptım Hepsiburada hesabını buldum bu satıcının alanlar 5 yıldız vermiş bu satıcıya haricî başka bilgiye ulaşamadım yarın arayıp sormak gerek müşteri hizmetlerine satıcının ona göre alınır orjinalligini teyit etmek gerek
Hocam turbox sistem alanlarda 5 yıldız veriyor.😃 Orijinal değildir bence.

Top Bottom