Neler Yeni

Öneri Logitech Pro X Superlight Ayarında Mouse Önerisi

Critaes

80+ Bronze
Merhaba,
Aktif olarak Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed kullanıyordum fakat imleç kendi kendine sıçrama yaptığı için iadeye verdim. Üstüne biraz da bütçe koyarak iyi bir mouse almak istiyorum. Şuan aklımda logitech pro x superlight serisi var fakat almadan önce size sorayım dedim daha iyi seçenekler var mı? Aynı fiyata da olur, fiyatı düşük olup logitech pro x superlight minvalinde kaliteli bir mouse da olur. Beyaz renk almayı düşünüyorum renk olarak.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Bu yan markalardan biri 1 e 1 görüntüde superlight tarzı bir mouse çıkarmıştı baya uygun fiyatlıydı 1 haftadır onu arıyorum bulamadım bende

Asterta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Atahan Akbulut
geçen rampage zenith pro almıştım ki bence güzel 4k hzlik bi optiği var ve bence kalitesi de güzel 2 aydır falanda kullanıyorum memnunum ama başka bu fiyatlarda var mı pek bilmiyorum

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sezer TAŞBAŞI
geçen rampage zenith pro almıştım ki bence güzel 4k hzlik bi optiği var ve bence kalitesi de güzel 2 aydır falanda kullanıyorum memnunum ama başka bu fiyatlarda var mı pek bilmiyorum
beyazını alacaktım bitmiş baya yükselmiştim hayırlı olsun

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensör farkları var zam lı şuanda 4.5 düşerse kap gpx1 lerce kronik vardı en son son üretimler yok diyorlardı ama araştırmak lazım
G pro x superlight 2 sorunsuz mu. Kronik sorun varsa üstüne ekstra bütçe eklerim rahat kafayla kullanırım en azından. Birde bu mouseye yakışır bir mousepad de önerir misin hocam. Boyutu büyük

Gurkanpiro

80+ Platinum
G pro x superlight 2 sorunsuz mu. Kronik sorun varsa üstüne ekstra bütçe eklerim rahat kafayla kullanırım en azından. Birde bu mouseye yakışır bir mousepad de önerir misin hocam. Boyutu büyük
Sorunsuz sorun olduğunu görmedim

Top Bottom