Logitech uygulaması sorunlu

siLence27

80+
Reaksiyon skoru
9
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ben hayatımda bu kadar berbat çalışan bir uygulama görmedim uygulama yüzünden anasını siktigiminin kulaklıgını kullanamıyorum kendi kendine güncelleme getirdi güncellesin diye bastım döngüye girdi üstüne üstlük kulaklıgın sesi gitti suan kulaklık bilgisayarda gözükmüyor ben bu uygulamayı yapanın ta anasını bacısını *******

Bende G Pro X kulaklık var. Kulaklığın Dolby Audio teknoloji desteği süper ama Windows 11'de hem Dolby hem G HUB uygulaması beraber çalışamıyor. Farem de Logitech olmasına rağmen sırf daha kaliteli ses için G HUB'u sildim. Fareyi artık kafama göre "Bence şarjı azalmıştır ya" diye diye şarj ediyorum :D İyi ki DPI ayarlarım farenin kendisine işlenik de uygulamayı silince o ayarı değişmedi.

ben hayatımda bu kadar berbat çalışan bir uygulama görmedim uygulama yüzünden anasını siktigiminin kulaklıgını kullanamıyorum kendi kendine güncelleme getirdi güncellesin diye bastım döngüye girdi üstüne üstlük kulaklıgın sesi gitti suan kulaklık bilgisayarda gözükmüyor ben bu uygulamayı yapanın ta anasını bacısını *******
Sakin Kralinyo

Geri