Neler Yeni

Logitech X530 custom sub ve amfi

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
Bütçe
1000
Şuan aktif olarak kullandığım ses sisteminin subwooferından ve dahili amfisinin ses profilinden memnun değilim ki zaten subwooferı değiştirmek istediğimde watt olarak yetersiz kalıyor. Şuan stok olarak kendisi subwooferı var (35W) ve amfisinde de TDA7294 yonga var. Ben de subwoofer olarak z5500ün subwoofer (200W) sürücüsünü takmak istiyorum fakat uyumlu olucak bir amfi 2. elde çok pahalı. Z5500ün kendi stok amfisi de zaten bulunmuyor. Onun yerine internette bulabileceğim 1000tl civarı bir amfi devresi var mı ? Ya da herhangi bir çözüm fikriniz var mı ? (subwooferın kabinini bir başkasına yaptırıcam tek sıkıntı şuan bir amfi olmaması)

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bütçe daha fazla olması lazım profesyonel bir şey istiyorsan ucuz olması için elektronik bilgin varsa amfi kendin yaparsın lakin 50-60VDC temiz parazit siz PSU ile beslemem lazım zahmetli ve uğraştırıcı bir iş

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
Benim kendiniz yapın dediğim bu tip amfi. Lakin bu stereo amfi size mono lazım ayrıca 2x100 watt ve bu max watt tır.

Size 200W rms sabit verecek amfi lazım
Öneriniz var mı peki yonga olarak TDA diye belirtilen

Drsağbırakmayan

80+ Bronze

Mesela böyle olacak ama 65 VDC parazit siz temiz güç kaynağı lazım

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
şimdi bu amfi subwooferın çalmasını sağlıyacak peki uydular eski amfiye mi bağlı olucak arabada olduğu gibi ve temiz güç kaynağı nasıl oluyor tam olarak ?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
şimdi bu amfi subwooferın çalmasını sağlıyacak peki uydular eski amfiye mi bağlı olucak arabada olduğu gibi ve temiz güç kaynağı nasıl oluyor tam olarak ?
Evet o şekil yapmalısınız ama.

Temiz güç kaynağı demek istediğim filtrlemesi iyi olacak ucuz yollu olanlar değil.
Mesela birisi diğer odadan lamba açar kapatır senin bas çat pat ses yapar bilgisayar PSU gibi kaliteli olacak demek istediğim.

220VAC-12VDC trafo Birtane köprü diyot ve 1000mF kondansatör ile yapılacak iş değil çalışır mı çalışır ama kafa şişirir

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
bunun için ne yapabilirim peki hocam baya bilgi sahibisin çünkü. şunu bunu yap desen yaparım yani

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
bunun için ne yapabilirim peki hocam baya bilgi sahibisin çünkü. şunu bunu yap desen yaparım yani
Hocam kaliteli ve yüksek müzik ucuza olmuyor açıkçası bütçeyi artırıp logitech creative gibi yüksek modellerine bakacaksınız bana yetmez daha yüksek ses istiyorum derseniz kaliteli 5 kanal amfi alacaksınız 1000 W bass birer takım midrange alacaksınız.

Ama ilk seçenek olanı tercih ederim logitech creative veya soundbar bass beraber alırsınız

AR9X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Solmaz
aslında tek derdim bu sistemin subwooferını değiştirmek çünkü ses şiddetinden bi yan ses profilinden ve frekans aralığından memnun değilim. sadece istediğim subı takabileceğim bir amfi gerekirse ileri ki süreçte uyduları değiştirmeme uygun olabilcek bir amfi olsun. bütçe de bu konuda sıkıntı uygun olsaydı zaten direkt başka uydu ve sub alıcaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom