Neler Yeni

Logitech X530 subwoofer değişimi

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
logitech x530 ses sistemi almıştım ikinci el. bi sıkıntısı yoktu ama sonradan yırtıldı. tamir ettirmekte çok pahalı tutacağını söyledi tamirciler. yeni subwoofer alıp değilştirmek istiyorum. kendim değişim yapabilirmiyim eğer yapabilirsem takabileceğim subwoofer önerir misiniz? ? teşekkürler

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Hocam değerleri yakın bir subwoofer alıp kendiniz eski hoparloru soküp yerine takabilirsiniz fakat ses kalitesinden şüpheliyim. Araştırmak lazım. Aynı değerlerden kastım şu; W değer RMS değeri, çapı vb. Bende de toplama 2+1 ses sistemi var. Amfiyi internetten aldım, subwoofer 16W samsung kutulu bir woofer, diğer hoparlorler 3w'lık full range noname hoparlor. İyi ses ve bass veriyor :)

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam değerleri yakın bir subwoofer alıp kendiniz eski hoparloru soküp yerine takabilirsiniz fakat ses kalitesinden şüpheliyim. Araştırmak lazım. Aynı değerlerden kastım şu; W değer RMS değeri, çapı vb. Bende de toplama 2+1 ses sistemi var. Amfiyi internetten aldım, subwoofer 16W samsung kutulu bir woofer, diğer hoparlorler 3w'lık full range noname hoparlor. İyi ses ve bass veriyor :)
peki bunu kendim taksam bi sıkıntı çıkarmı yada takması zormu ? yoksa tamirciyemi götüreyim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
peki bunu kendim taksam bi sıkıntı çıkarmı yada takması zormu ? yoksa tamirciyemi götüreyim
Hocam genelde giriş/çıkışlar -kablo bağlantısı olarak ifade edeyim- soketli oluyor. Tak-çıkar mantığıyla olduğu için kendiniz yapabilirsiniz. Eğer ki kablolarınız lehimle tutturulmuşsa tamirciye gotürmekte fayda var. Yani ben direk kabloyu doluyordum bir sorun çıkmıyordu fakat lehimlemek en mantıklısı tabii dediğim şey kablo bağlantısında soket tarzı bir şey yoksa.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam genelde giriş/çıkışlar -kablo bağlantısı olarak ifade edeyim- soketli oluyor. Tak-çıkar mantığıyla olduğu için kendiniz yapabilirsiniz. Eğer ki kablolarınız lehimle tutturulmuşsa tamirciye gotürmekte fayda var. Yani ben direk kabloyu doluyordum bir sorun çıkmıyordu fakat lehimlemek en mantıklısı tabii dediğim şey kablo bağlantısında soket tarzı bir şey yoksa.
peki teşekkür ederim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
25w subwooferi varmış. Sahibindende bu w değerine sahip woofer arayabilirsiniz. Kaliteli olmasına ozen gosterin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,644
Üyeler
168,162
Son üye
Önemli.Biri
Top Bottom