M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
hiç bir fikrim yok hocamrms değerleri ve cm leri nelerdir acaba ?
Post automatically merged:
satıcıya sorunrms değerleri ve cm leri nelerdir acaba ?
hiç bir fikrim yok hocamrms değerleri ve cm leri nelerdir acaba ?
satıcıya sorunrms değerleri ve cm leri nelerdir acaba ?
internetten biraz araştırma yapayım bakalım uygunsa düşünülebilir.hiç bir fikrim yok hocam
güzelmiş biraz daha araştırayım daha güzel bişey bulursam ona yönelirimrms 520watt olduğunu buldum hocam
Post automatically merged:
![]()
SONY MHC-RX90 MÜZİK SETİ KOLONLARI(520 Watt RMS) | DonanımHaber Forum
Merhaba, Müzik seti bozulduğu için ve bu şekilde kullanacak bir amfim de bulunmadığından , çok güçlü olan bu kolonları satmaktayım. 2 Adforum.donanimhaber.com
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...istemleri-cd-calar-kasetcalar-965634247/detay hakkında bir şey bulamadım ama birde bu var güzel görünüyorgüzelmiş biraz daha araştırayım daha güzel bişey bulursam ona yönelirim
bu çok içime sinmedi açıkçasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...istemleri-cd-calar-kasetcalar-965634247/detay hakkında bir şey bulamadım ama birde bu var güzel görünüyor
benimde ama atayım dedimbu çok içime sinmedi açıkçası
benimde ama atayım dedim
bassları çok hissettirmezmi yani.güzeldir ama bunlar genelde uzak mesafe yani +2 mtden dinlenmesi için oluyor bassları hissedemeye bilirsiniz ama tabii ki philips kalitelidir ama ben olsam tahta kabin olanlardan alırdım
hisetireceğini sanmam yani hiç olmazsa yakın mesafelerden ve dediğim gibi bu hopalörler sesi uzak mesafelere kesintisiz iletmek için özel olarak tasarlanıyorbassları çok hissettirmezmi yani.
anladım teşekkürler.hisetireceğini sanmam yani hiç olmazsa yakın mesafelerden ve dediğim gibi bu hopalörler sesi uzak mesafelere kesintisiz iletmek için özel olarak tasarlanıyor
hisetireceğini sanmam yani hiç olmazsa yakın mesafelerden ve dediğim gibi bu hopalörler sesi uzak mesafelere kesintisiz iletmek için özel olarak tasarlanıyor