Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech z407 cızırtı sorunu?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Doğukan Barut
logitec z407 var elimde. alalı 1 ay falan oluyor yüksek sese aldığımda böyle rahatsız edici bir cızırtı geliyor bu normal mi yoksa ürün kusurlu mu?

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Normal %90 ses sistemleri elektrik hattına bağlanan en ufak şeyden bile etkileniyor hocam

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Emirhan
Bende Z333 var, full seste cızırtı yok ama ses kalitesi aşırı düşüyor, o yüzden maksimumda kullanmak iyi değil. Ayrıca bendeki gibi sende de ses tekerleği de var galiba, zamanla aralarına, içine toz kaçıyor ve ses yükseltip kısarken cızırtı oluyor, böyle olduğunda ben ses tekerleğinin arasından içine üflüyorum, cızırtısı geçiyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Z333 var, full seste cızırtı yok ama ses kalitesi aşırı düşüyor, o yüzden maksimumda kullanmak iyi değil. Ayrıca bendeki gibi sende de ses tekerleği de var galiba, zamanla aralarına, içine toz kaçıyor ve ses yükseltip kısarken cızırtı oluyor, böyle olduğunda ben ses tekerleğinin arasından içine üflüyorum, cızırtısı geçiyor.
aynen bende tekerlek var son seste brom harbi yanında duramazssın zaten ama böyle keyiflendiğimde açıyorum tüm şarkılarda da olmasada sürekli bass kullanan parçalarda cızırtı yapıyor, zaten o son seste sürekli dinleyemiyorum belli bir dkkadan sonra kulağım ağrıyor. dedim acaba normal mi yoksa ürün kusurlu mu

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Emirhan
aynen bende tekerlek var son seste brom harbi yanında duramazssın zaten ama böyle keyiflendiğimde açıyorum tüm şarkılarda da olmasada sürekli bass kullanan parçalarda cızırtı yapıyor, zaten o son seste sürekli dinleyemiyorum belli bir dkkadan sonra kulağım ağrıyor. dedim acaba normal mi yoksa ürün kusurlu mu
Komşulara da büyük sıkıntı zaten ama bass'ın keyfi çok ayrı bir şey ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,110
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom