normal hocamsadece bası ve sesi fullediğimde yapıyor
aynen bende tekerlek var son seste brom harbi yanında duramazssın zaten ama böyle keyiflendiğimde açıyorum tüm şarkılarda da olmasada sürekli bass kullanan parçalarda cızırtı yapıyor, zaten o son seste sürekli dinleyemiyorum belli bir dkkadan sonra kulağım ağrıyor. dedim acaba normal mi yoksa ürün kusurlu muBende Z333 var, full seste cızırtı yok ama ses kalitesi aşırı düşüyor, o yüzden maksimumda kullanmak iyi değil. Ayrıca bendeki gibi sende de ses tekerleği de var galiba, zamanla aralarına, içine toz kaçıyor ve ses yükseltip kısarken cızırtı oluyor, böyle olduğunda ben ses tekerleğinin arasından içine üflüyorum, cızırtısı geçiyor.
Komşulara da büyük sıkıntı zaten ama bass'ın keyfi çok ayrı bir şey yaaynen bende tekerlek var son seste brom harbi yanında duramazssın zaten ama böyle keyiflendiğimde açıyorum tüm şarkılarda da olmasada sürekli bass kullanan parçalarda cızırtı yapıyor, zaten o son seste sürekli dinleyemiyorum belli bir dkkadan sonra kulağım ağrıyor. dedim acaba normal mi yoksa ürün kusurlu mu