Logitech Z506 yerine Z906 alınır mı?

murat95

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası fiyata amazon'dan Logitech Z906 alıyım diyorum.

Z906'ya bakıldığında eski bir cihaz ama güncel piyasaya göre ve bu fiyata göre hala alınabilecek hoparlörler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz z506 satıp z906 alınır mı?

PS 5 ve PC için kullanmayı düşünüyorum ayrıca eğer Z906 alırsam nasıl bağlayabileceğim yönünde fikrim yok. Optik girişi yokmuş sanırım.

Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası fiyata amazon'dan Logitech Z906 alıyım diyorum.

Z906'ya bakıldığında eski bir cihaz ama güncel piyasaya göre ve bu fiyata göre hala alınabilecek hoparlörler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz z506 satıp z906 alınır mı?

PS 5 ve PC için kullanmayı düşünüyorum ayrıca eğer Z906 alırsam nasıl bağlayabileceğim yönünde fikrim yok. Optik girişi yokmuş sanırım.
906 fenasal bir şey hocam

Hocam gereksiz pahalı gibi yorumlar yapanlar vardı diğer forumlarda siz ne düşünüyosunuz 15-16k etmez mi bu cihaz? @KAwie

Son düzenleme:
Hocam 500 RMS ciddi bir güç apartman dairesi gibi yerde yaşamıyorsunuz anladığım yoksa çok şikayet olacaktır.

5+1 desteği varsa RCA kablosu ile bağlanır bilgisayar da olur ama PS5 te bilgim yok çıkışları hakkında

Hocam 500 RMS ciddi bir güç apartman dairesi gibi yerde yaşamıyorsunuz anladığım yoksa çok şikayet olacaktır.

5+1 desteği varsa RCA kablosu ile bağlanır bilgisayar da olur ama PS5 te bilgim yok çıkışları hakkında
Hocam ürünü satın aldım, 1 tane de optik kablo aldım ama nasıl bağlantı yapacağımı bilmiyorum. Anakartımın ve hoparlörün görüntüsünü gönderdim. Bilgi verebilecek olan var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-03 163119.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-03 163119.webp
    10 KB · Hit: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-09-03 163145.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-03 163145.webp
    33.9 KB · Hit: 15

Bu kablodan 3 adet alacaksınız hatta kutu içeriğinde olabilir bass arkasında yeşil - siyah - pembe olan yerlere birer ucunu takın diğer boşta kalan uçları anakart arasında kırmızı L out - cs out - rs out yazan yerlere takacaksınız anakart uygulamasından Center - rear-front ayarlarını yapınca tamam. Ama optik kablo aldığımıza göre bu kabloya gerek yok

YouTube ta videolar vardır kolay şekilde ayarlarsınız

Bu kablodan 3 adet alacaksınız hatta kutu içeriğinde olabilir bass arkasında yeşil - siyah - pembe olan yerlere birer ucunu takın diğer boşta kalan uçları anakart arasında kırmızı L out - cs out - rs out yazan yerlere takacaksınız anakart uygulamasından Center - rear-front ayarlarını yapınca tamam. Ama optik kablo aldığımıza göre bu kabloya gerek yok

YouTube ta videolar vardır kolay şekilde ayarlarsınız
Şeyi tam anlamadım optik aldıysam hangi kablolara gerek yok hocam? Detaylı video göremedim aslında baktım ama yüzeysel anlatım var genel olarak.

Bilgisayar da S/PDIF yazan yerde hafif kırmızı ışık geliyor mu aldığınız kablo oraya giriyor mu fiber kablo oraya takıp diğer ucunda logitech takıp denediniz mi eğer kablo uygun değilse çevirisi falan alınması lazım. Yukarıda attığım 3.5 mm erkek - erkek jaklardan alın 3 adet onun ile bağlayın

Geri