Yolda giderken kendi kendime sanki biri yetenek atıyomuş gibi dodgeliyomLOL bağımlılığının zararları nelerdir? İlk ben başlayayım. Hareketsizlik ve bağımlılık yüzünden derslerin düşüşü.
Benim günümüze kadar yaşadığım sorunlar ; Akıl Sağlığı Problemleri , Sinir Hastalığı , Psikoloji bozukluğu felanLOL bağımlılığının zararları nelerdir? İlk ben başlayayım. Hareketsizlik ve bağımlılık yüzünden derslerin düşüşü.
En büyük bağımlılık küfür olabilir bu aradaLOL bağımlılığının zararları nelerdir? İlk ben başlayayım. Hareketsizlik ve bağımlılık yüzünden derslerin düşüşü.
2013'ten beri bırakmadan oynuyorum , kilo problemim vs yok futboll oynadığım için kilo almam zor + alsamda boyum 1.83 çok etkilemez beniKilo da yapıyor. Bende böyle bir sonuçta doğurdu :/
Senin yerinde olmak isterdim.Hayatımda bi kere bile oynamadım mutluyum jdjnamanja
Aşırı doz küfür kullanımı,normal hayatta sürekli bir agresiflik,derslerde düşüş,obezite.LOL bağımlılığının zararları nelerdir? İlk ben başlayayım. Hareketsizlik ve bağımlılık yüzünden derslerin düşüşü.
Bende sporsal bir faaliyet olmadığından bağımlı olduktan sonra hızla almaya başlamıştım.2013'ten beri bırakmadan oynuyorum , kilo problemim vs yok futboll oynadığım için kilo almam zor + alsamda boyum 1.83 çok etkilemez beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin yerinde olmak isterdim.