Bunu bulabildim (daha iyisi olabilir)Dell Inspiron 3505 FBR53W82C Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD 15.6 Windows 10 : Amazon.com.tr
Dell Inspiron 3505 FBR53W82C Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD 15.6 Windows 10 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
en iyisi hangisiKendin de 8 gb ram eklersin![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Attığımda ekran kartı var daha rahat oyun oynatır, ama bir 8 gb ram daha almayı unutma, hangi ram modelini alacağını bilmiyor isen ara lenovoyu sor böyle böyle hangi ram'i almalıyım kendim taksam garanti bozulur mu veya size göndermem gerekir mi, onlar sana yardımcı olurlar.en iyisi hangisi
5k bütçe için en iyisi sizin attığınız mı ?Attığımda ekran kartı var daha rahat oyun oynatır, ama bir 8 gb ram daha almayı unutma, hangi ram modelini alacağını bilmiyor isen ara lenovoyu sor böyle böyle hangi ram'i almalıyım kendim taksam garanti bozulur mu veya size göndermem gerekir mi, onlar sana yardımcı olurlar.
5000'e ekran kartlı daha iyi bilgisayar ancak 2.el bulabilirsin, bir bak istersen 2.ele5k bütçe için en iyisi sizin attığınız mı ?
Linux kurulu gelecek sen Windows yükleyebilirsin yine de.linux mu kurulu gelicek ve bu leptop akıcı oynatır bu söylediğim oyunları ek 4gb ile
On board yazıyor bu ramin gömülü olduğu yükseltme yapılamadığı anlamına gelmiyor mu?
1 tane daha 4GB RAM takman lazım.
Nerede onboard yazıyor?On board yazıyor bu ramin gömülü olduğu yükseltme yapılamadığı anlamına gelmiyor mu?