Neler Yeni

Lol düşük maçta düşük fps

invy

80+ Bronze
oyunun ilk 10 dakikasında 160 200 fpss sonrasında TF lerde filan 100 fps i görüyorum 80 bile gördüm sonrasında 140 130 120 fps sabit oynuyorum neden böyle can sıkıyor

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
  • Drivera girip oyunu optimize et
  • Ekran kartı resetle (Ctrl+shift+Windows+B)
  • Görev yöneticisine girip arka planda çalışan uygulamalara bak (Ctrl+shift+esc)
  • Antivirüs programı varsa LoLun kurulu olduğu yeri komple tara
  • İşlemci termal macunu kurumuş olabilir

invy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Drivera girip oyunu optimize et
  • Ekran kartı resetle (Ctrl+shift+Windows+B)
  • Görev yöneticisine girip arka planda çalışan uygulamalara bak (Ctrl+shift+esc)
  • Antivirüs programı varsa LoLun kurulu olduğu yeri komple tara
  • İşlemci termal macunu kurumuş olabilir
Sistem 1 haftalık işlemci 57 60 derece

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
oyunun ilk 10 dakikasında 160 200 fpss sonrasında TF lerde filan 100 fps i görüyorum 80 bile gördüm sonrasında 140 130 120 fps sabit oynuyorum neden böyle can sıkıyor
Kanka fps bence 144 kafi fazlası 300-400 bende görüntü yırtılması yapıyor

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Termal macun sürülmüş mü işlemciye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka fps bence 144 kafi fazlası 300-400 bende görüntü yırtılması yapıyor
FPS yetersiz dememişki , kalıcı drop yediğinden bahsetmek istemiş

Büyük ihtimalle işlemci ısındığı için -termal macunu da yoksa- ısıyı düşürmek için performansı kısıyor.Ama bu dediğim şey soğutma sistemi kötü olan sistemler için geçerli.Senin sistemin soğutma sistemi hava soğutmalı büyük ihtimalle.İslemci fanı da stok fan herhalde

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Lol de fps düşüşü oluyor. Bu oyun için normal gibi çünkü çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor ve belli bir çözümü de yok. RTX 3060 ekran kartım var. Oyun başlarken 400+ fpslerde geziyor. Yavaş yavaş düşüyor ve 100-150 fps civarının üstüne çıkmıyor. Oyunla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü ben bunu çözmek için çok fazla şey denedim. Ekran kartı kullanımı bu oyunda %10'larda bile zor geziyor çünkü. Kullanım düşüyor. Ben çözemedim bu durumu. Bir süre sonra da oyunda takılma olmuyor diye araştırmayı bıraktım.

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Laptop kullanırken ben de aynı durumu yaşıyordum masaüstünde daha hiç denk gelmedi. Laptopta pili çıkarıp performans modunda oynuyordum sorun ortadan kalkıyordu. Masaüstünde böyle buna benzer bir ayar varsa bilmediğim için söylüyorum bilen arkadaşlar tarif edebilir

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Lol de fps düşüşü oluyor. Bu oyun için normal gibi çünkü çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor ve belli bir çözümü de yok. RTX 3060 ekran kartım var. Oyun başlarken 400+ fpslerde geziyor. Yavaş yavaş düşüyor ve 100-150 fps civarının üstüne çıkmıyor. Oyunla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü ben bunu çözmek için çok fazla şey denedim. Ekran kartı kullanımı bu oyunda %10'larda bile zor geziyor çünkü. Kullanım düşüyor. Ben çözemedim bu durumu. Bir süre sonra da oyunda takılma olmuyor diye araştırmayı bıraktım.
Lol ekran kartı yüklü oynanan bir oyun değil çünki

Büyük ihtimalle işlemci ısındığı için -termal macunu da yoksa- ısıyı düşürmek için performansı kısıyor.Ama bu dediğim şey soğutma sistemi kötü olan sistemler için geçerli.Senin sistemin soğutma sistemi hava soğutmalı büyük ihtimalle.İslemci fanı da stok fan herhalde
Yetersizlikten bahsetmedim aslında kendi kullanımımda eğer fps limiti kaldırdıysam aynı dropları bende yiyorum ama limitli oynayınca bir sorun olmuyor

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Lol ekran kartı yüklü oynanan bir oyun değil çünki
Her ne kadar öyle olsa da 100 fps olamaz. %3lere %4'lere kadar düşemez ekran kartı kullanımı. Bariz bir sorun var oyunun optimizasyonunda.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Her ne kadar öyle olsa da 100 fps olamaz. %3lere %4'lere kadar düşemez ekran kartı kullanımı. Bariz bir sorun var oyunun optimizasyonunda.
4070 ile %10 stabil kullanıyorum 3060 için bilemem ancak fps limiti kaldırdığımda 600fps alıyorum normalde ancak drop yiyip 100 e kadar düşebiliyor limitli olarak 144 kullanınca gayet stabil devam ediyor

invy

80+ Bronze
Beyler drop yemiyorum normalde alicagim fps den düşük alıyorum testlerfr 200 filan ama ben fightlarda 80 bile gördüm drop yok ama bugün bı format atıyım win11 di PC 10 a geçiyim oyunda sonradan fps dusuyor ilk başlarda iyi

Kasa mesh işlemci sabit 4.1 GHz max 60 derece

invy

80+ Bronze
Windows 10 yaptım Düzeldi Yüksek fightlarda 80 100 yerine en düşük 120 140 gördüm heralde farmlarkende 220 fps 170 fps arası

Aykut D.

80+ Gold
fps'i sabitlemezsem kasıyor lol

Top Bottom