Ben yapmamıştım 1920x1080 kullanıyosan nasıl yapılcağını biliyorum ama tavsiye etmem kolay ayarlanabilir bir şey değil.Bence boşver bu valorantta fovu uzaklaştırmak gibi bir şey.Arkadaşlar denemek için lol indirdim meraktan nasi bi oyunmuş diye girdim 1 el attın ama ekran çok yakın gözüküyor bu ekran uzaklastirilamiomu yapılırsa ayarları nasildir
hm anladım tesekkkurler ama cok yakın gelıyo veya alısık oladıgımdan ılk defa oynadıgım ıcındırBen yapmamıştım 1920x1080 kullanıyosan nasıl yapılcağını biliyorum ama tavsiye etmem kolay ayarlanabilir bir şey değil.Bence boşver bu valorantta fovu uzaklaştırmak gibi bir şey.
Banada ilk defa oynadığımda öyle olmuştu zaman zaman alışıyorsun bu durum malesef herkeste var ve ekranı uzaklaştırmak bu oyunda hile olarak kabul ediliyor tabii ki amacımız bu değil lol'ün bu yanı iyi değil ama bi taraftanda gerekli bu oyunda belki 3cm daha uzaktan görseydin midden gelen jungle'ı(Ormancı) görürdün bunu çok sıkıntı etme hem öyle olsaydı herkes çok rahat oynardı bi rekabet çıkmazdı ben lol'ü bırakalı 2yıl oldu arkadaşlarımla oynardım eğer tek oynuyorsan sıkılabilirsin mutlaka bir arkadaşın olsun adc(alt)'ta oynayın biriniz nişancı diğeri destek olsun çok zevk alırsınız bi zaman sonra sıkıyor ama yinede zevkli bende bu aralar valorant,gta falan oynuyorum.hm anladım tesekkkurler ama cok yakın gelıyo veya alısık oladıgımdan ılk defa oynadıgım ıcındır
Bende genelde volorant oynuyorum onun haricinde life is strang oynuyom lolude denemek istedim belki hoşuma gider diye alışmak biraz zaman alcak dediğin gibiBanada ilk defa oynadığımda öyle olmuştu zaman zaman alışıyorsun bu durum malesef herkeste var ve ekranı uzaklaştırmak bu oyunda hile olarak kabul ediliyor tabii ki amacımız bu değil lol'ün bu yanı iyi değil ama bi taraftanda gerekli bu oyunda belki 3cm daha uzaktan görseydin midden gelen jungle'ı(Ormancı) görürdün bunu çok sıkıntı etme hem öyle olsaydı herkes çok rahat oynardı bi rekabet çıkmazdı ben lol'ü bırakalı 2yıl oldu arkadaşlarımla oynardım eğer tek oynuyorsan sıkılabilirsin mutlaka bir arkadaşın olsun adc(alt)'ta oynayın biriniz nişancı diğeri destek olsun çok zevk alırsınız bi zaman sonra sıkıyor ama yinede zevkli bende bu aralar valorant,gta falan oynuyorum.
Güzel bir oyundur zaten yapımcısıda Riot çok güçlü bir firma arkadaşınla oynadığın sürece kolay kolay sıkılmazsın.Bende genelde volorant oynuyorum onun haricinde life is strang oynuyom lolude denemek istedim belki hoşuma gider diye alışmak biraz zaman alcak dediğin gibi