Nasıl bi hesap arıyorsunTemiz olduğunu nasıl anlarız? Forumda satan var mı?
Gamesatış üzerinden almıştım ben 1 ay önce felan eu westte 30 lv hesap email onaysız veriyorlar sen riottan email değiştirip üstüne alıyosun ama bireysel satıcılar olduğu için satış sayısı yüksek hesaptan almaya dikkat etDerece falan önemli değil. Hesabım banlandı. 30 level kasmak istemiyorum sadece
Bir sıkıntı olmaz mıGamesatış üzerinden almıştım ben 1 ay önce felan eu westte 30 lv hesap email onaysız veriyorlar sen riottan email değiştirip üstüne alıyosun ama bireysel satıcılar olduğu için satış sayısı yüksek hesaptan almaya dikkat et
Benim hesapta herhangi bir sıkıntı olmadı ama siteye ya da satıcıya kefil olamam sonuçta bir şey olsaydı da açıkçası 25 tl olduğu için pek takmazdım.Bir sıkıntı olmaz mı
Anladım dediğin gibi 25 lira sorun değil, oyuncu adı değişiyor mu sonradanBenim hesapta herhangi bir sıkıntı olmadı ama siteye ya da satıcıya kefil olamam sonuçta bir şey olsaydı da açıkçası 25 TL olduğu için pek takmazdım.
Evet 13k mavi öze değiştirebiliyosun kullanıcı adını.Anladım dediğin gibi 25 lira sorun değil, oyuncu adı değişiyor mu sonradan
20-30 Tl ye 30 lvl unranked hesap alırsınız. Satan Bir çok site mevcut fakat siz aldıktan sonra satan kişi riot games e ticket atarak hesabını kurtarabiliyor. Bu kesin olur demiyorum ama olma ihtimali var. Hesap satın aldıktan sonra RP falan atmayın yani.Temiz olduğunu nasıl anlarız? Forumda satan var mı?
İtem satış 10 tl ye 60 k özlü hesap aldım 30 lvl euw du öneririm.Temiz olduğunu nasıl anlarız? Forumda satan var mı?