Lol hesabı nereden alabilirim?

hezarfenc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
455
Temiz olduğunu nasıl anlarız? Forumda satan var mı?

Derece falan önemli değil. Hesabım banlandı. 30 level kasmak istemiyorum sadece
Gamesatış üzerinden almıştım ben 1 ay önce felan eu westte 30 lv hesap email onaysız veriyorlar sen riottan email değiştirip üstüne alıyosun ama bireysel satıcılar olduğu için satış sayısı yüksek hesaptan almaya dikkat et

Gamesatış üzerinden almıştım ben 1 ay önce felan eu westte 30 lv hesap email onaysız veriyorlar sen riottan email değiştirip üstüne alıyosun ama bireysel satıcılar olduğu için satış sayısı yüksek hesaptan almaya dikkat et
Bir sıkıntı olmaz mı

Benim hesapta herhangi bir sıkıntı olmadı ama siteye ya da satıcıya kefil olamam sonuçta bir şey olsaydı da açıkçası 25 TL olduğu için pek takmazdım.
Anladım dediğin gibi 25 lira sorun değil, oyuncu adı değişiyor mu sonradan

Temiz olduğunu nasıl anlarız? Forumda satan var mı?
20-30 Tl ye 30 lvl unranked hesap alırsınız. Satan Bir çok site mevcut fakat siz aldıktan sonra satan kişi riot games e ticket atarak hesabını kurtarabiliyor. Bu kesin olur demiyorum ama olma ihtimali var. Hesap satın aldıktan sonra RP falan atmayın yani.

Gamesatıştan 15 liraya aldığım eu west 30 lv hesap, 1 ay sonra ban yedi ve gamesatış desteğe soylediğimde pek umursamadılar. Bilgin olsun. 25 lira falan demişsin ama 25 lira 25 liradır

hocam itemsatış gamesatış falan guvenılır degıl gamermarktan alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,392
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri