Osu! oyna elin bir alev alsın
yaw ben osunun ilk bölümüne giriyorum hiç yapamıyorum direk geçemedin yapıyor sildimOsu! iyidir
pantheon ab çok güçlüsünhocam lolde elinizi ısındırmanıza gerek yok beyninizi kullanmaya çalışın daha çok ne zaman ne skilli atıcam diye
larsda bir oyun görmüştüm yukardan birşeyler iniyor onları q e yani sağlı sollu iniyor sende q e yaparak vuruyosun gittikçe hızlanıyor o oyun hakkında bir bilginiz var mı yada adını biliyor musunuz ?Osu! iyidir
larsda bir oyun görmüştüm yukardan birşeyler iniyor onları q e yani sağlı sollu iniyor sende q e yaparak vuruyosun gittikçe hızlanıyor o oyun hakkında bir bilginiz var mı yada adını biliyor musunuz ?
sen birde e nerf ünden önce görcektin dakka 3 de dive atıyordu çarpantheon ab çok güçlüsün
reis öylede oyunda q w e elinin tepkmesini en aza indirmek için elinin ısınması lazım hava soğuk oldun mu q w e bastın mı hissetmiyorsun pant reishocam lolde elinizi ısındırmanıza gerek yok beyninizi kullanmaya çalışın daha çok ne zaman ne skilli atıcam diye
Hala çok bozuk çar.sen birde e nerf ünden önce görcektin dakka 3 de dive atıyordu çar
Late de düşmese daha güçlü olacak ama olsunsen birde e nerf ünden önce görcektin dakka 3 de dive atıyordu çar
ben hala oynuyorum eskiden support için birebirdi tamam baya buff da geldi fakat eskiden daha güçlüydü early de özellikle kule altına ulti atıyodun hiç düşünmedne sanki kule sana vurmıyacakmış gibi bir kafaya sahip oluyosun bi yerden sonra dakka 1 2 de dive atiyorsun 3 level olman yeterliydiHala çok bozuk çar.