LoL için el ısındırma oyunu öneri istiyorum

Rélf

80+
Reaksiyon skoru
14
eli,parmakları tuşlarla ısınıdırma gibi bilek aim gibi değilde

hocam lolde elinizi ısındırmanıza gerek yok beyninizi kullanmaya çalışın daha çok ne zaman ne skilli atıcam diye

larsda bir oyun görmüştüm yukardan birşeyler iniyor onları q e yani sağlı sollu iniyor sende q e yaparak vuruyosun gittikçe hızlanıyor o oyun hakkında bir bilginiz var mı yada adını biliyor musunuz ?

larsda bir oyun görmüştüm yukardan birşeyler iniyor onları q e yani sağlı sollu iniyor sende q e yaparak vuruyosun gittikçe hızlanıyor o oyun hakkında bir bilginiz var mı yada adını biliyor musunuz ?

hocam lolde elinizi ısındırmanıza gerek yok beyninizi kullanmaya çalışın daha çok ne zaman ne skilli atıcam diye
reis öylede oyunda q w e elinin tepkmesini en aza indirmek için elinin ısınması lazım hava soğuk oldun mu q w e bastın mı hissetmiyorsun pant reis

Hala çok bozuk çar.
ben hala oynuyorum eskiden support için birebirdi tamam baya buff da geldi fakat eskiden daha güçlüydü early de özellikle kule altına ulti atıyodun hiç düşünmedne sanki kule sana vurmıyacakmış gibi bir kafaya sahip oluyosun bi yerden sonra dakka 1 2 de dive atiyorsun 3 level olman yeterliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,539
Üyeler
175,063
Son üye
dmkemal
Geri