Neler Yeni

LoL Jungle Karakter Seçimi

Aware

80+ Silver
Doğru ama olafın levelda öne geçemediği bir senaryoda oyunu bittiği için demiştim.
Pasifi sayesinde hızlı dönüyor zaten 2-3 oyuna alışır 1-2 video izlese iş biter basit oyun boş vaktiniz bolsa.

lastikMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Tosun
olaf ve khazix alacağım o zaman

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Amumu güçlüdür.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Öğrenince fiddlesticks iyi dönüyor ormanı karşı ormana lvl farkı atman lazım 4 lvl de ejder alamazsın en az bence 7 8 lerde filan anca tek başına adc nizin beyni varsa 4lvl de erkenden de kesebilirsin ben öyle yapıyorum w full lüyorum

2. Olarak
Master yi
Hiç pot almadan red ormanın dan başlayıp tüm ormanları dönüyorum 1300 paran olana kadar farm yapıyorsun b atıp hani ok mu ne vardı ya saldırı hızı ile gücü veriyor işte onu bide kırmızı pot alıyorsun go ejder e tek başına 4lvl ken kesmeye hem genel de karşı ormancılar tekrar 4 lvl ken ejder mı olur diyerek gitmiyorlar bile 1 adet potunu basıp tek başına ejderi alıyorsun sonra yine farm 2. Ejderi de 1. Ejder güçlendirmesi ile rahatça alıyorsun tf ler başlamadan ve başladıktan 1 2 dk kadar daha farm yapıyorsun sonra sadice q ve sağ tık eğer takımda feeder yoksa rünlerim rakibe göre değişir ama genelde 1. İsabet 2. Bulabildiğim kadar kan emme hem hızlı vurup hem kan emiceksin rün bilgin iyi olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom