LOL MOUSE OYUNU KASTIRIYOR aj159 pro

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Merhabalar, lol oynuyorum mouse değiştim aj 159 pro 1k hz sonrasına çıkınca oyun kasmaya başlıyor. Valorantta csde 8kda bile kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok, lole geçince 2kda kullanınca bile mouseyi döndürünce inanılmaz kastırıyor. Acaba oyun mu desteklemiyor 1k hz üstünü?

işlemci kullanıyor 8k sömürüyor

sistemin nedir?
Sistemim r5 3600 rx6600 belki 8k yetmez olarak düşünebilirsiniz ama valorantta 8kda hiçbir sıkıntı çıkmıyor lolde 2kda bile inanılmaz kastırıyor

ama diğer hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor. 2k da kullanıyorum zaten genellikle. lol 2k bile kastırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlardada 1000 hz e göre kayıp oluyordur
kayıp oluyor ama yine 150-200 fps üstü alıyorum lolde inanılmaz düşük 05-10-15 mouse 360 döndürünce böyle oluyor

video bırakacağım şimdi

çok ilginç yardım lütfen diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyor

Son düzenleme:
ama diğer hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor. 2k da kullanıyorum zaten genellikle. lol 2k bile kastırıyor

kayıp oluyor ama yine 150-200 fps üstü alıyorum lolde inanılmaz düşük 05-10-15 mouse 360 döndürünce böyle oluyor

video bırakacağım şimdi

çok ilginç yardım lütfen diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyor
İşlemcin yetmiyor muhtemelen. Bende 5600 var böyle bir sorun yaşamıyorum. Not: LoL oynamanı önermem. Bıraktığımdan beri hayat kalitem inanılmaz arttı. Bırakmanı şiddetle tavsiye ederim.

İşlemcin yetmiyor muhtemelen. Bende 5600 var böyle bir sorun yaşamıyorum. Not: LoL oynamanı önermem. Bıraktığımdan beri hayat kalitem inanılmaz arttı. Bırakmanı şiddetle tavsiye ederim.
vallahi bırakacağım şu lanet oyunu, işlemcim yetmiyor olabilir ama diğer oyunlarda sıkıntı çıkmıyor 8k hzde bile lolde 2kda sıkıntı çıkması çok çok ilginç..

vallahi bırakacağım şu lanet oyunu, işlemcim yetmiyor olabilir ama diğer oyunlarda sıkıntı çıkmıyor 8k hzde bile lolde 2kda sıkıntı çıkması çok çok ilginç..
Bırak gitsin usta. Yemin ederim hayatın çağ atlar...

Buradaki sorun bence oyundaki fps yi sınırlamamandan kaynaklanıyor.
Monitörün kaç hz ise oyun içi fps yi o değere sabitleyip tekrar dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,396
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri