Neler Yeni

Lol Oynanırmı?Neden?

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Oynanmaz Sigara Gibi bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
1633450420611.png

hakkınızı helal edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce "-mi" soru edatının ayrı yazıldığını öğrenmeni, ardından da "Toplama Bilgisayar Tavsiye" ile konunun bir alakası olmadığını bilmeni tavsiye ederim.
Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.

buyur?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,162
İsim
Diyarhan
Oyunların insana keyif vermesi lazım. Rekabetçi hiçbir oyunu oynamayın amacınız karşınızdakinden iyi olmaksa keyifi nasıl alıcaksınız. 5 senedir lol oynuyorum (sadece eğlence modları arada bir sıralı) rekabetçi mod asla girmem valorant vb oyunların amacı skin satıp zamanınızı çalmak.

Alıntıyı görüntüle
hakkınızı helal edin

Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.

buyur?
Bana zamanında bir abi demişti bence başlama bu oyuna keşke o gün sözünü dinleseydim omzuma gelen saçlarım artık yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
Oyunların insana keyif vermesi lazım. Rekabetçi hiçbir oyunu oynamayın amacınız karşınızdakinden iyi olmaksa keyifi nasıl alıcaksınız. 5 senedir lol oynuyorum (sadece eğlence modları arada bir sıralı) rekabetçi mod asla girmem valorant vb oyunların amacı skin satıp zamanınızı çalmak.

Bana zamanında bir abi demişti bence başlama bu oyuna keşke o gün sözünü dinleseydim omzuma gelen saçlarım artık yok.
korkutuyprsunuz beni.

peki bana, 2 gb ram 32 bit pc ile oynanacak başka bir oyun bulabilirmisin? 12 yıllık bilgisayarım var. baska oyun kaldırmıyor. bana bu ozelliklerle oyun onerirmisin?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Sami Järvi

80+ Silver
Wild rift oynuyorum o kadar Kanser çıkıyorlar ki bazen telefonu firlatasim geliyor

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynanmaz

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
indireyimmi dersin :D
Lol süper bi oyun ama chate bakmasssan ve dayanırsan arkadaşların varsa en iyi oyun olur.Bazı lol oynamayan ergenler oyunu kötülüyo.Kötüleyenler asıl en büyük toxicler o yüzden indir urf falanda var şuan eğlenceli.

aylar önce bende böyle bir konu açmıştım oynama dediler gençliğine yazık edersin dediler dinlemedim oynadım pişman mıyım değilim yine olsa yine oynarım çünkü zevkli bir oyun bana göre 150 k mf otp yim ;):cool:
lole çöp diyenler yasuo maindir

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Kurma bence

Besim Tibuk

80+ Gold
Basarsan başta annen olmak üzere, tüm sülalen incilecek dostum.
Üzgünüm ama böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom