Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.Önce "-mi" soru edatının ayrı yazıldığını öğrenmeni, ardından da "Toplama Bilgisayar Tavsiye" ile konunun bir alakası olmadığını bilmeni tavsiye ederim.
buyur?
Bana zamanında bir abi demişti bence başlama bu oyuna keşke o gün sözünü dinleseydim omzuma gelen saçlarım artık yok.Alıntıyı görüntüle
hakkınızı helal edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.
buyur?
korkutuyprsunuz beni.Oyunların insana keyif vermesi lazım. Rekabetçi hiçbir oyunu oynamayın amacınız karşınızdakinden iyi olmaksa keyifi nasıl alıcaksınız. 5 senedir lol oynuyorum (sadece eğlence modları arada bir sıralı) rekabetçi mod asla girmem valorant vb oyunların amacı skin satıp zamanınızı çalmak.
Bana zamanında bir abi demişti bence başlama bu oyuna keşke o gün sözünü dinleseydim omzuma gelen saçlarım artık yok.
peki bana, 2 gb ram 32 bit pc ile oynanacak başka bir oyun bulabilirmisin? 12 yıllık bilgisayarım var. baska oyun kaldırmıyor. bana bu ozelliklerle oyun onerirmisin?Oyunların insana keyif vermesi lazım. Rekabetçi hiçbir oyunu oynamayın amacınız karşınızdakinden iyi olmaksa keyifi nasıl alıcaksınız. 5 senedir lol oynuyorum (sadece eğlence modları arada bir sıralı) rekabetçi mod asla girmem valorant vb oyunların amacı skin satıp zamanınızı çalmak.
Bana zamanında bir abi demişti bence başlama bu oyuna keşke o gün sözünü dinleseydim omzuma gelen saçlarım artık yok.
Ders değil tavsiye verdim.Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.
LAN SAKINAlıntıyı görüntüle
hakkınızı helal edin
Sen bana ''türkçe'' dersi öğretmek yerine, soruma cevap verseydin iyiydi. Senin dersine ihtiyacım yok.
buyur?
Lol süper bi oyun ama chate bakmasssan ve dayanırsan arkadaşların varsa en iyi oyun olur.Bazı lol oynamayan ergenler oyunu kötülüyo.Kötüleyenler asıl en büyük toxicler o yüzden indir urf falanda var şuan eğlenceli.indireyimmi dersin
lole çöp diyenler yasuo maindiraylar önce bende böyle bir konu açmıştım oynama dediler gençliğine yazık edersin dediler dinlemedim oynadım pişman mıyım değilim yine olsa yine oynarım çünkü zevkli bir oyun bana göre 150 k mf otp yim
5 arkadaş giricekseniz belki oynanabilir ama tek başına oynayacaksan ,asla tavsiye etmiyorumSizce Lol Oynanırmı? Neden?
Bence her online değil sadece rekabet içeren oyunlar Valorant/Cs/Lol Gibi oyunlar Rp tarzı online oyunlar insanı iyi hissettiriyorOynanmaz, hiçbir online oyun adamı rahatlatmıyor mutlu etmiyor. Eninde sonunda kavga ediyorsun, sinir oluyorsun.