baglanti kesilmiyo ben kesmeyi denedim yine ayni hesaba geliyo kapsullerarkdaşlar bi hesaptan lol hesabıma prime kapsülünü aldım. bağlantıyı kesip başka amazon hesabı bağlasam ondanda kapsül alabilir miyim
Hayır.arkdaşlar bi hesaptan lol hesabıma prime kapsülünü aldım. bağlantıyı kesip başka amazon hesabı bağlasam ondanda kapsül alabilir miyim
Bağlantı kesiliyor. Ben kestim ve farklı bir hesaba almayı denedim ama olmuyor ne yazık ki.baglanti kesilmiyo ben kesmeyi denedim yine ayni hesaba geliyo kapsuller
bende onu kastetmistimBağlantı kesiliyor. Ben kestim ve farklı bir hesaba almayı denedim ama olmuyor ne yazık ki.
Şu cümlede;bende onu kastetmistim
Nasıl onu kastedebildin... Ki şöyle aynı hesaba gelmiyor. Bir sonraki kapsülü farklı bir hesaba alabiliyorsun. Yani ayda sadece 1 hesaba 1 kapsül alabiliyorsun.baglanti kesilmiyo ben kesmeyi denedim yine ayni hesaba geliyo kapsuller
evet bende denemiştim belki valorantı değiştirince olurBağlantı kesiliyor. Ben kestim ve farklı bir hesaba almayı denedim ama olmuyor ne yazık ki.
ilk çıktığında 5 amazon hesabından almııştımOlmaz. Aylık 4tl ye 350rp alacağını sanıyorsan amazon bunun önüne taş koydu.
650şer rpilk çıktığında 5 amazon hesabından almııştım
Evet 650 den 350 ye düşürmeleri üzücü oldu. En azından 3 ayda 1 bilet alıyordukilk çıktığında 5 amazon hesabından almııştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
650şer rp
ben genelde sana özel mağaza için kullanıyorumEvet 650 den 350 ye düşürmeleri üzücü oldu. En azından 3 ayda 1 bilet alıyorduk
Bağlantı kesiliyor ama her hesap için 1 tanearkdaşlar bi hesaptan lol hesabıma prime kapsülünü aldım. bağlantıyı kesip başka amazon hesabı bağlasam ondanda kapsül alabilir miyim