Trabzonlu
80+ Bronze
Dahası
pp müqFarkederlerse eğer ban yiyorsun diye biliyorum
pp müqFarkederlerse eğer ban yiyorsun diye biliyorum
hala lolskin kullanıyormusun aktif olarak ? ban yeme durumun nasılGaren otpyim nasusari sevmem
evet kullanıyorumhala lolskin kullanıyormusun aktif olarak ? ban yeme durumun nasıl
yaw ban yemekten korkuyorumda neyse ya salla gitsin ban yersem yerim zaten artık leş gibi oldu lol üniversite sınavına giricem seneye bi eğlence için giriyorum bi kaç el o kadar anca ondada keyifdemi almayak beaaevet kullanıyorum
aga zaten aynı soruyu tekrar tekrar sormanın ve kullanıyım mı kullanmıyım mı diye kafaya takmanın bir anlamı yok nette bir sürü konu var zatenyaw ban yemekten korkuyorumda neyse ya salla gitsin ban yersem yerim zaten artık leş gibi oldu lol üniversite sınavına giricem seneye bi eğlence için giriyorum bi kaç el o kadar anca ondada keyifdemi almayak beaa
aktif kullanıcısınada bi sorayım dedim bu arada konuyu açan ben değilim konuyu gördümde geldimaga zaten aynı soruyu tekrar tekrar sormanın ve kullanıyım mı kullanmıyım mı diye kafaya takmanın bir anlamı yok nette bir sürü konu var zaten
Ya kesin değil büyük ihtimalle rito özenle kontrol etmediği sürece görünmüyor ama illaki görünür rapor yersenacaba birisi söylemediği sürece lol skin farkediliyor mu ???
nerden biliyosun larsın kullandığınıjaxres,lars gibi birçok yayıncıda kullanıyor nasıl ban yedin ?