HP Kullanıcısı 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 768 21 Kasım 2021 #14 Denetim masası / Program ekle ve kaldır / LOL'u seç ve Kaldır butonuna tıkla.
Andromakhe 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1,706 Dahası Reaksiyon skoru 1,086 İsim AAAAA İlgilendiği Kategoriler Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji 21 Kasım 2021 #15 lol ü 3 yıl önce sildim hiç özlemiyorum hayatımdaki stres azaldı tavsiye ederim denetim masası/program ekle kaldır lol ün üstüne tıkla kaldır a tıkla
lol ü 3 yıl önce sildim hiç özlemiyorum hayatımdaki stres azaldı tavsiye ederim denetim masası/program ekle kaldır lol ün üstüne tıkla kaldır a tıkla
Tre-x 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2,763 21 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 bythmn yazmış: Başlat Menüsü'nü aç. Denetim Masası'na gir. "Programlar ve Özellikler"e tıkla. Listeden "League of Legends"ı seç. "Kaldır"a tıkla. Devamı için tıklayın... lol ile ilgili olan yerde 106 mb yazıyor sadece ??
bythmn yazmış: Başlat Menüsü'nü aç. Denetim Masası'na gir. "Programlar ve Özellikler"e tıkla. Listeden "League of Legends"ı seç. "Kaldır"a tıkla. Devamı için tıklayın... lol ile ilgili olan yerde 106 mb yazıyor sadece ??