sen bilirsinYumi banlasam başka bir sürü saçma karakter var. Şimdi de yone diye saçma bir çar çıkartmışlar. Neyse zaten lolü bıraktım oynayanlar düşünsün.
Sezon 3 ten beri oynuyordum bana ne kattı ?
Hiçbir şey.
evet kule alıyorlar oyun boyunca çok can sıkıcıEglence icin girilen oyunlarda bile try hard oynuyorlar o biraz can sıkıcı
haklısın aslında TR de oynaması çok zor aram da insanlar en azından biraz daha tahammül edilebilir aramı kaldırmayıp urfu kalıcı yapsalar o zaman gerçi TR de urfu tryhard oyunuyorlar onu anlamıyorum ama :/LoL'ün en tahammül edilebilir oyun modu; ARAM
TR kitlesi zaten fazlasıyla kalitesiz. Adam akıllı oynayan oyuncu bulmak çok zor.
20 dakikalık ARAM maçlarında bile her türlü kavga-küfür-afk-feed-flame yapılıyor, hiç kurcalamamak lazım.
Haklisin o kadar ***** oyuncular varki sırf o yuzden 2 yildir oynamiyorum. Arada 5 v5 atacagimizda giriyorum. TR de LOL sabir isiLoL'ün en tahammül edilebilir oyun modu; ARAM
TR kitlesi zaten fazlasıyla kalitesiz. Adam akıllı oynayan oyuncu bulmak çok zor.
20 dakikalık ARAM maçlarında bile her türlü kavga-küfür-afk-feed-flame yapılıyor, hiç kurcalamamak lazım.
cidden yaHaklisin o kadar ***** oyuncular varki sırf o yuzden 2 yildir oynamiyorum. Arada 5 v5 atacagimizda giriyorum. TR de LOL sabir isi
kusura bakmayın ama çok garip bi düşünce adam böyle keyif alıyordur hemen yargılamaya başlıyorsunuz herkes aynı şekilde keyif alacak diye bir şey yokEglence icin girilen oyunlarda bile try hard oynuyorlar o biraz can sıkıcı
Ben hep söylüyorum, TR kitlesine teknoloji haram.haklısın aslında TR de oynaması çok zor aram da insanlar en azından biraz daha tahammül edilebilir aramı kaldırmayıp urfu kalıcı yapsalar o zaman gerçi TR de urfu tryhard oyunuyorlar onu anlamıyorum ama :/
eğlence modunda kule basmaktan nasıl zevk alıyor olabilir.kusura bakmayın ama çok garip bi düşünce adam böyle keyif alıyordur hemen yargılamaya başlıyorsunuz herkes aynı şekilde keyif alacak diye bir şey yok
Zaten aramda kesinlikle 1 tane afk olması lazım Olmazsa olmaz bunun kuralı bu.LoL'ün en tahammül edilebilir oyun modu; ARAM
haklısın, sanırım sen bu TR den çok çekmişsin çok kanser etmişler belliBen hep söylüyorum, TR kitlesine teknoloji haram.
Ne eğlenmeyi biliyorlar, ne de teknolojiyi kullanmayı.
Oyunda bile sürekli bir çekememezlik, sürekli bir kışkırtma-küfür.
ARAM oynuyorsun, adam beceriksizliğinden ölüyor, başlıyor ağlamaya.
Ya da 2 kill alınca "şöyle bilmem ne yaptım, böyle bilmem ne yaptım, ben proyum zaa" tripleri falan. LEŞ
Tm sizin dusunceniz de dogru ama lp kasmalik bir olay olmadigi icin kulelere oynamasi biraz sacma degil mi ?(olmekten gina gelmediyse tabi )kusura bakmayın ama çok garip bi düşünce adam böyle keyif alıyordur hemen yargılamaya başlıyorsunuz herkes aynı şekilde keyif alacak diye bir şey yok