Neler Yeni

Lolde aram yerine urf gelmeli mi?

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Eglence icin girilen oyunlarda bile try hard oynuyorlar o biraz can sıkıcı

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Yumi banlasam başka bir sürü saçma karakter var. Şimdi de yone diye saçma bir çar çıkartmışlar. Neyse zaten lolü bıraktım oynayanlar düşünsün. :D
Sezon 3 ten beri oynuyordum bana ne kattı ?
Hiçbir şey.
sen bilirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eglence icin girilen oyunlarda bile try hard oynuyorlar o biraz can sıkıcı
evet kule alıyorlar oyun boyunca çok can sıkıcı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
LoL'ün en tahammül edilebilir oyun modu; ARAM
TR kitlesi zaten fazlasıyla kalitesiz. Adam akıllı oynayan oyuncu bulmak çok zor.
20 dakikalık ARAM maçlarında bile her türlü kavga-küfür-afk-feed-flame yapılıyor, hiç kurcalamamak lazım.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
TR kitlesi zaten fazlasıyla kalitesiz. Adam akıllı oynayan oyuncu bulmak çok zor.
20 dakikalık ARAM maçlarında bile her türlü kavga-küfür-afk-feed-flame yapılıyor, hiç kurcalamamak lazım.
haklısın aslında TR de oynaması çok zor aram da insanlar en azından biraz daha tahammül edilebilir aramı kaldırmayıp urfu kalıcı yapsalar o zaman gerçi TR de urfu tryhard oyunuyorlar onu anlamıyorum ama :/

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Haklisin o kadar ***** oyuncular varki sırf o yuzden 2 yildir oynamiyorum. Arada 5 v5 atacagimizda giriyorum. TR de LOL sabir isi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Haklisin o kadar ***** oyuncular varki sırf o yuzden 2 yildir oynamiyorum. Arada 5 v5 atacagimizda giriyorum. TR de LOL sabir isi
cidden ya :) işte bende bu kadar sitresin arasında urf gibi eğlenceli modlar çok iyi oluyor millet tryhard oynamadığı sürece.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
haklısın aslında TR de oynaması çok zor aram da insanlar en azından biraz daha tahammül edilebilir aramı kaldırmayıp urfu kalıcı yapsalar o zaman gerçi TR de urfu tryhard oyunuyorlar onu anlamıyorum ama :/
Ben hep söylüyorum, TR kitlesine teknoloji haram.
Ne eğlenmeyi biliyorlar, ne de teknolojiyi kullanmayı.
Oyunda bile sürekli bir çekememezlik, sürekli bir kışkırtma-küfür.
ARAM oynuyorsun, adam beceriksizliğinden ölüyor, başlıyor ağlamaya.
Ya da 2 kill alınca "şöyle bilmem ne yaptım, böyle bilmem ne yaptım, ben proyum zaa" tripleri falan. LEŞ

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
kusura bakmayın ama çok garip bi düşünce adam böyle keyif alıyordur hemen yargılamaya başlıyorsunuz herkes aynı şekilde keyif alacak diye bir şey yok
eğlence modunda kule basmaktan nasıl zevk alıyor olabilir.

helpyardımplz

80+ Silver
Zaten aramda kesinlikle 1 tane afk olması lazım Olmazsa olmaz bunun kuralı bu. :D

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ben hep söylüyorum, TR kitlesine teknoloji haram.
Ne eğlenmeyi biliyorlar, ne de teknolojiyi kullanmayı.
Oyunda bile sürekli bir çekememezlik, sürekli bir kışkırtma-küfür.
ARAM oynuyorsun, adam beceriksizliğinden ölüyor, başlıyor ağlamaya.
Ya da 2 kill alınca "şöyle bilmem ne yaptım, böyle bilmem ne yaptım, ben proyum zaa" tripleri falan. LEŞ
haklısın, sanırım sen bu TR den çok çekmişsin çok kanser etmişler belli :)

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
kusura bakmayın ama çok garip bi düşünce adam böyle keyif alıyordur hemen yargılamaya başlıyorsunuz herkes aynı şekilde keyif alacak diye bir şey yok
Tm sizin dusunceniz de dogru ama lp kasmalik bir olay olmadigi icin kulelere oynamasi biraz sacma degil mi ?(olmekten gina gelmediyse tabi )

Top Bottom