TR'de çekmeyen insan yok ki.haklısın sanırım sen bu TR den çok çekmişsin çok kanser etmişler belli![]()
Zaten sıkıntı server değil, insan.Olay tr ya da west değil. Lol böyle bir oyun ve bunu asla kimse düzeltemez, ve düzelmeyecek.
Westte oynuyorum, yabancıdan çok türk var.
Adam 20 25 yaşına gelmiş hala çocuk tribin de gang gelmedin, kil salmadın bilmem ne.
He birde şimdi şey çıktı. Allaha peygambere, Türklere küfür etmeyi havalı sanan tayfa.![]()
Lolde tek bir şey anladım. Lol bırakılmaz, ara verilir.
Bıraktım diyorum ama, bir iki ay sonra yeniden başlarım büyük ihtimal.![]()
2 yildir oynamiyorum dil ogrenmeye vs basladim. kafam rahatlamis hissediyorum. Sık disini baslamaLolde tek bir şey anladım. Lol bırakılmaz, ara verilir.
Bıraktım diyorum ama, bir iki ay sonra yeniden başlarım büyük ihtimal.![]()
2 yildir oynamiyorum dil ogrenmeye vs basladim. kafam rahatlamis hissediyorum. Sık disini baslama![]()
ayrı bir düşünce tarzı ben lolü dereceli oynamak için oynamam eğlenmek için oynuyorum zaten urfu kalıcı yapmama sebeplerinden biri de bu insanlar normal mekanikleri unutuyor bu nasıl oyun deyip siliyor.aram dursun 3 koridorda gelsin urfta gelsin çoluk çocuk urf oynarsa dereceli temizlenir. Böylece lole dönüp daha kolay küme çıkarım.
Csgo da aynı şekilde. 2500 saat civarında oynamam vardı. Sırf hileler yüzünden bıraktım Kafam rahatladı.2 yildir oynamiyorum dil ogrenmeye vs basladim. kafam rahatlamis hissediyorum. Sık disini baslama![]()
Konuyla alakası yok ama, Neden öbür forumdaki gibi konular onaylanırken moderatörler bakmıyor ?Zaten sıkıntı server değil, insan.
Çobanlık yapmak yerine, insanlar ile iletişimde kalıyoruz. Böylesi daha iyi.Konuyla alakası yok ama, Neden öbür forumdaki gibi konular onaylanırken moderatörler bakmıyor ?
Son zamanlarda mesaj kasmak için troll konu açanlar türedi.
Sanki mesaj kasınca para vereceksiniz.![]()