Lol'de Asıl Dereceli Hangisi

BlueStack

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Merhaba Arkadaşlar LOL da esnek oynuyorum sürekli asıl dereceli hangisi esnek mi tek çift mi pro oyuncular felan nerede oynuyor

Asıl dereceli tek çift'te. Esneğin platı tek çiftin gümüşü falan anca eder.

tek çifttir kanka asıl kasan orda kasar

Merhaba Arkadaşlar LOL da esnek oynuyorum sürekli asıl dereceli hangisi esnek mi tek çift mi pro oyuncular felan nerede oynuyor
Genelde tek başına oynayanlar veya duo'su ile birlikte girenler Tek/Çift oynar esnek girerler ise karşı takıma 5 Pre gelme ihtimali oluyor onlarda takım olarak sesli bir şekilde konuştuğu için sizin içinizden geçiyorlar yani yayıncılar/profesyonel oyuncular genelde tek/çift oynamayı tercih eder eğer takım olarak girmiyorlarsa

Tek/Çift oynarlar. ancak hiç biri Türkiye sunucusunda oynamaz unutma bunu.

esnek troller için tek çift sigmalar için ekle istersen girek t1k3beratfatih

(altan reklamda yaptık)

Tek çift gerçek rankını temsil eder, esneği takım ile çok kolay kasarsın çünkü.

Türkiye serveri kötü ve kitlesi iğrenç olduğundan dolayı bütün pro ve akademi oyuncuları eu/west sunucusunda oynar. çoğu demiyorum bak hepsi eu/west sunucusundalar.
Neden oynamazlar

Türkiye serveri kötü ve kitlesi iğrenç olduğundan dolayı bütün pro ve akademi oyuncuları eu/west sunucusunda oynar. çoğu demiyorum bak hepsi eu/west sunucusundalar.
Hocam Weste geçsem ping sorunu olur mu valoda frankfurt serverin de oynuyorum 40 45 ping alıyorum lol da kaç alırım sizce

twitchde yayıncılara bak hemen hemen aynı 60 ms falan olması gerekiyor çok farketmez bence ya eskiden tr zaten 60 tı

Hocam Weste geçsem ping sorunu olur mu valoda frankfurt serverin de oynuyorum 40 45 ping alıyorum lol da kaç alırım sizce
Ankarada 54 falan alıyorum yaşadığın yere göre değişir ama rahatsız etmiyor yani illaki fark var ama 50 ms ile de gayet oynanıyor. Trde 2 maçtan 1ini afk ve bilerek feed troll yüzünden kaybeceğime fazla msle oynarım daha iyi.
Sana bir şey söyleyim internetin stabilse kesinlikle westte oynamalısın tr master eloda dönen maçtan daha kaliteli maçlar westte unrankedda dönüyor. Tabii hiç troll yok demiyorum olanlar da genelde trden weste geçmiş türkler oluyor.

Geri