Genelde tek başına oynayanlar veya duo'su ile birlikte girenler Tek/Çift oynar esnek girerler ise karşı takıma 5 Pre gelme ihtimali oluyor onlarda takım olarak sesli bir şekilde konuştuğu için sizin içinizden geçiyorlar yani yayıncılar/profesyonel oyuncular genelde tek/çift oynamayı tercih eder eğer takım olarak girmiyorlarsaMerhaba Arkadaşlar LOL da esnek oynuyorum sürekli asıl dereceli hangisi esnek mi tek çift mi pro oyuncular felan nerede oynuyor
Neden oynamazlarTek/Çift oynarlar. ancak hiç biri Türkiye sunucusunda oynamaz unutma bunu.
kötü.Neden oynamazlar
Tek çift gerçek rankını temsil eder, esneği takım ile çok kolay kasarsın çünkü.Merhaba Arkadaşlar LOL da esnek oynuyorum sürekli asıl dereceli hangisi esnek mi tek çift mi pro oyuncular felan nerede oynuyor
Neden oynamazlar
Hocam Weste geçsem ping sorunu olur mu valoda frankfurt serverin de oynuyorum 40 45 ping alıyorum lol da kaç alırım sizceTürkiye serveri kötü ve kitlesi iğrenç olduğundan dolayı bütün pro ve akademi oyuncuları eu/west sunucusunda oynar. çoğu demiyorum bak hepsi eu/west sunucusundalar.
Ankarada 54 falan alıyorum yaşadığın yere göre değişir ama rahatsız etmiyor yani illaki fark var ama 50 ms ile de gayet oynanıyor. Trde 2 maçtan 1ini afk ve bilerek feed troll yüzünden kaybeceğime fazla msle oynarım daha iyi.Hocam Weste geçsem ping sorunu olur mu valoda frankfurt serverin de oynuyorum 40 45 ping alıyorum lol da kaç alırım sizce