LOL kasmaya başladı neden olabilir?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın içerisinde 4060 ryzen 5 5600 16gb ram vs vs var daha öncesinde cok rahat oynadığım lol simdi kasmaya basladı sürekli 90-120fps arası gösteriyo kullandığım op.gg sebep olabilir mi ya da sil yükle mi yyapmam lazım yardımm lutfen

aynı sorunu lol oynarken bende yaşıyordum sistem özelliklerimizde aynı. yüksek ihtrimal darboğaz yoktur ama sen yinede grafikleri maxa çekmeyi dene bide low a alıp dene sonuçları buraya yaz. şeyde deneyebilirsin oyundayken dikey senk aç bi 2 3 saniye sonra geri gir ayarlara kapat.

Ya bende de TFT kasıyor inanılmaz derecede hemde TFT KASARMI YA ŞAKA GİBİ

valla bendede tam ekranda kasıyor pencerelıde oynuyorum rıot clıent dahıl herseyı sılıp yenıden yuklemeyı deneyın

hocam sistemlerimiz 1 e 1 aynı 90 a kadar düşmesi normal değil havalar sıcak diye ısınma sorunu olabilir bi ona bakın birde bios menüsünden ayarlara bakın

son güncellemeden sonra bende de o tür şeyler oldu laptopta 1080p 100fps civarı rx 590 7 2700 li sistemde 2k da 200fps alıyorum böyle saçmalık görmedim

hocam sistemlerimiz 1 e 1 aynı 90 a kadar düşmesi normal değil havalar sıcak diye ısınma sorunu olabilir bi ona bakın birde bios menüsünden ayarlara bakın
yok hocam sıcaklıkla alakası yok, bunun tek açıklaması optimizasyon, darboğaz veyahut gpu tam gücünü veremiyor anlamsızca

aynı sorunu lol oynarken bende yaşıyordum sistem özelliklerimizde aynı. yüksek ihtrimal darboğaz yoktur ama sen yinede grafikleri maxa çekmeyi dene bide low a alıp dene sonuçları buraya yaz. şeyde deneyebilirsin oyundayken dikey senk aç bi 2 3 saniye sonra geri gir ayarlara kapat.
hocam lowa alınca daha da düşüyo :D

Athlon 3000g tek setup hocam😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama en lowdayım yani masa oyunu bide
her güncellemede daha bir animasyon yoğunluğu ekleniyor :D athlon 3000g her ne kadar tft için uygun (60fps) olsada git gide fps düşecektir hatta sizde farkediyorsunuzdur yenme animasyonu vb olunca fps drop yaşanır, sonrasında geri çıkar böyle fps dalgalanmaları normaldir yani isyanınızda haklısınız ancak yapacak bir şey yok günümüz oyunlarının optimizasyon b0kluğu işte :))) iyi forumlar

hocam lowa alınca daha da düşüyo :D
cpu ve gpu % kaç kullanılıyor ? darboğaz yüksek ihtimal

her güncellemede daha bir animasyon yoğunluğu ekleniyor :D athlon 3000g her ne kadar tft için uygun (60fps) olsada git gide fps düşecektir hatta sizde farkediyorsunuzdur yenme animasyonu vb olunca fps drop yaşanır, sonrasında geri çıkar böyle fps dalgalanmaları normaldir yani isyanınızda haklısınız ancak yapacak bir şey yok günümüz oyunlarının optimizasyon b0kluğu işte :))) iyi forumlar

cpu ve gpu % kaç kullanılıyor ? darboğaz yüksek ihtimal
30%-40% cpu 4% gpu

30%-40% cpu 4% gpu
oyun ayarlarını yüksek fps için ayarlama, biraz gpu ya yük bindir, yüksek ayarlarda oyna
sürücüleri güncel mi diye kontrol et
nvidia nın kendi ayarlarından dengeli den en yüksek performansa çek
pc nin arama kısmına güç pklan ıyaz güç planını değiştir yüksek performans
vsync kapalı olsun özellikle oyun içi dikey senk kesin kapalı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,837
Üyeler
192,049
Son üye