Neler Yeni

LoL'de oyun bittikten sonra honor verme ekranında istemci kasıyor.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Serkan Barındık
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi oyun sonu honor ekranına geldiğimiz zaman birkaç saniyelik bir kasma/donma problemi yaşıyordum. Daha sonra istemci ayarlarında tasarruf modu açıp arka plan efektlerini devre dışı bıraktım. Bunu yaptıktan sonra bariz bir şekilde donma süresi yok denecek kadar aza düştü ama PC özelliklerim iyi olmasına rağmen bunu yaşamak bana saçma geldi. AMD RX 6700 XT ekran kartı, M2 500GB SSD, 16GB RAM ve Ryzen 5 5600 işlemcim var.

1742158397064.png

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
efe araci
forumda : riot games/oyunları sorunu diye başlık açılması gerek :kekw:
hocam yine bozmuşlardır oyunu merak etmeyin bende direkt honor ekranı gelmiyor çık gir yapmam gerekiyor her maçtan sonra 1-2 haftadır böyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Serkan Barındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet oyunları kısmını biraz salla pati yapmışlar. Her her ne kadar kullanıcıları tarafından en acımasız eleştirilere maruz kalıp binlerce oyuncu kaybetseler de ve her ne kadar saçma herolar ve saçma hasarlar olsa da hala en iyi oyunlardan birisi LoL. Bende senin yaşadığın problem yok. Dediğim gibi 2-3 saniyelik bir donma oluyordu onu da istemci ayarlarından 1 saniye belki daha aşağısına çektim. Ama tamamen kaybedemedim.

Top Bottom