Neler Yeni

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
sadece LoL oynarken, klavyede Fn+F5 F6 F7 gibi müzik durdurma değiştirme fonksiyonlarını kullanırken Spotify'ın küçük ekranı çıkınca FPS 200'den birden 16-20'lere düşüyor.sorun nedir?(ama çerçeveli modda kullanırsam bu sorun ortadan kalkıyor veya dx 9 modunu açarsam)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece LoL oynarken, klavyede Fn+F5 F6 F7 gibi müzik durdurma değiştirme fonksiyonlarını kullanırken Spotify'ın küçük ekranı çıkınca FPS 200'den birden 16-20'lere düşüyor.sorun nedir?(ama çerçeveli modda kullanırsam bu sorun ortadan kalkıyor veya dx 9 modunu açarsam)

lütfen yardım edin.1 aydır bu sorun ile ugraşıyorum.
Kardeș asiri normal bir nevi alt+tab yapmıș oluyorsun. Hiç yayıncılarda vs denk gelmedinmi alt+tab yaparsa fpsin 15 civarina dusuyor

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Herkeste oluyor yanliz. Oyun icindeyken farkli bir ekran acarsanis alt+tab ile ayni sey oluyor zaten.
hayır başka kimsede olmuyor.siz tam anlamadınız galiba.
1620820869322.png

bu şekil.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Selam dostum. Aynı sorunu yaklaşık olarak 10 aydır yaşıyorum. Google üzerinde ararken denk geldi. Çözüm bulabildin mi ?
Keşke konuyu hortlatmasaydın ( yükseltmeseydin ). Çözümünü bulsaydı zaten yazarlardı elbet.

Ek olarak oyundayken ses azaltıp yükseltmenin oyundan oyuna değişir. Bende de CS:GO'dayken eğer Mouse DPI Değiştirme bildirimi gelirse oyunum 50FPS falan oluyordu.

sofi96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sofi96
Keşke konuyu hortlatmasaydın ( yükseltmeseydin ). Çözümünü bulsaydı zaten yazarlardı elbet.

Ek olarak oyundayken ses azaltıp yükseltmenin oyundan oyuna değişir. Bende de CS:GO'dayken eğer Mouse DPI Değiştirme bildirimi gelirse oyunum 50FPS falan oluyordu.
Çözüm aradığım bir konuya neden yazmamam gerektiğini anlamadım. Belki konu açıldığı zaman görmeyen veya farketmeyen insanlar şuanda görüp, cevap verebilir, veya konuda ki sorunu yaşayan arkadaş çözümü bulmuş ancak buraya yazmayı unutmuş olabilir, bildirim gelince cevap verebilir. Sorunumuzu yazmak bile dert oluyor anlamadım gerçekten. Üzücü.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Çözüm aradığım bir konuya neden yazmamam gerektiğini anlamadım. Belki konu açıldığı zaman görmeyen veya farketmeyen insanlar şuanda görüp, cevap verebilir, veya konuda ki sorunu yaşayan arkadaş çözümü bulmuş ancak buraya yazmayı unutmuş olabilir, bildirim gelince cevap verebilir. Sorunumuzu yazmak bile dert oluyor anlamadım gerçekten. Üzücü.
Instagram yorumları değil burası dostum duyar kasıyor gibi mesaj yazmışsın. Onun yerine kendin sıfırdan bir konu açabilirdin

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
ekran kartımda sorun olabilir mi?diger oyunlarda sıkıntı yok.
Sakin olun bir oyunda yaşanan küçük bir sorunun kartla alakası yoktur minik yazılımsal sorunlar işte.

Konu eskiymiş :D

sofi96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sofi96
Instagram yorumları değil burası dostum duyar kasıyor gibi mesaj yazmışsın. Onun yerine kendin sıfırdan bir konu açabilirdin
Ne instagramından bahsediyorsun kardeşim ne duyarı? Rahatsız oluyorsan cevap verme. İstediğim konuya cevap verebilirim. Moderatör ve Yönetici dururken sen ne hakla hangi konuya yorum yazacağıma karar veriyorsun anlamıyorum? Bir liste verinde bundan sonra hangi konuya yorum yazacaksak ona göre hareket edelim. Tövbe est. ya.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ne instagramından bahsediyorsun kardeşim ne duyarı? Rahatsız oluyorsan cevap verme. İstediğim konuya cevap verebilirim. Moderatör ve Yönetici dururken sen ne hakla hangi konuya yorum yazacağıma karar veriyorsun anlamıyorum? Bir liste verinde bundan sonra hangi konuya yorum yazacaksak ona göre hareket edelim. Tövbe est. ya.
Ben sana sadece sakin bir dilde "Keşke konuyu yükseltmeseydin, çözümü bulan birisi illa yazardı" dedim. Sen bana gelmiş eskiden beri küs olan arkadaş gibi laf yapıyorsun.

sofi96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sofi96
Ben sana sadece sakin bir dilde "Keşke konuyu yükseltmeseydin, çözümü bulan birisi illa yazardı" dedim. Sen bana gelmiş eskiden beri küs olan arkadaş gibi laf yapıyorsun.
Hayır kesinlikle alakası yok. Sadece sorunu internette günlerce araştırdım ve bu arkadaşın konusuna denk geldim birebir aynı sorunu yaşıyor. Bende çözüm bulabilirim anlamında yazdım. Art niyet veya farklı bir düşünce yok. Hepimiz burada sorunlara veya konulara çözüm bulmak amacı ile beraberlik sağlıyoruz. Sadece bana karşı konuya tekrar cevap yazma anlamı taşıyan yükseltme ifadeni anlayamadım. Devam eden ve çözümlendi olarak kapatılmamış bir konuya yazı yazmak herkesin hakkı olsa gerek diye düşünüyorum.

sofi96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sofi96
Çözümlendi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler