Lol'de nasıl bir hile yapılabilirki? En fazl kostüm hilesi v.b olabilir bence .Lole yakın zamanda vanguard gelecek forumlarda vanguard hakkında iyi sözler geçmiyor güvenilir bir yazılım mıdır? mavi ekran verdirtiyormuş pcyi yavaşlatıyormuş tarzı yazılar okumuştum
Scriptler varLol'de nasıl bir hile yapılabilirki? En fazl kostüm hilesi v.b olabilir bence .
Harita da herkesi görebilme gibi garip şeyler var. Böyle biri gelmişti önceden oradan biliyorumLol'de nasıl bir hile yapılabilirki? En fazl kostüm hilesi v.b olabilir bence .
script yazılımı var, adama dokunamıyorsun ve kusursuz bir şekilde kite yapıyor yazılım. Harita büyütme , senin skillerinin ne zaman geleceğini görme gibi gibi bir sürü şey var.Lol'de nasıl bir hile yapılabilirki? En fazl kostüm hilesi v.b olabilir bence .
sen müslüman hilecisin hocam.Rekabetçi oyunlarda neden hile yapılırki tek hile yaptığım oyun gta5 oldu onun dışında hileye ihtiyaç duymadım .
Olm harbi saçma he ama düşünüyorum şöyle wallhack ile valo ailen kalmaz .sen müslüman hilecisin hocam.
benim sorunun cevabı yok mu :dLole yakın zamanda vanguard gelecek forumlarda vanguard hakkında iyi sözler geçmiyor güvenilir bir yazılım mıdır? mavi ekran verdirtiyormuş pcyi yavaşlatıyormuş tarzı yazılar okumuştum
Lan bide hile indiriyon bi ton virüs giriyor pc'ye elveda :d .Olm harbi saçma he ama düşünüyorum şöyle wallhack ile valo ailen kalmaz .
Çıkarsaydı valorant vanguardda çıkardı sanmıyorumki sistem çökmelerine neden olsun .benim sorunun cevabı yok mu :d
kanka zaten vanguard bir tek valoda var onca şikayet ordan geliyor :d technopatta youtubeda filan vanguard hakkında videolar varda şuan güvenilir mi onu bilmiyorumLan bide hile indiriyon bi ton virüs giriyor pc'ye elveda :d .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkarsaydı valorant vanguardda çıkardı sanmıyorumki sistem çökmelerine neden olsun .
Direkt sağlığın için lolü bırakkanka zaten vanguard bir tek valoda var onca şikayet ordan geliyor :d technopatta youtubeda filan vanguard hakkında videolar varda şuan güvenilir mi onu bilmiyorum
usta o iş olmuyor vallahi 3 5 ay ara veriyorsun en fazlaDirekt sağlığın için lolü bırak