lole yeni başladım?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
aga lole yarım saat önce başladım banaeğitim modunu açtı kazandım şimdi beş tane hero verdi hiçbirşey bilmiyorum hangisini almalıyım (lux master li miss fortune darius ahri) ve hangi koridorda gitmeliyim en iyisi hangisi sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangisi

Ekler

• 1594537935763.png
    1594537935763.png
    1.2 MB · Hit: 39
Hangisini daha çok seviyorsan sana uygunsa hangisinde daha rahatsan o koridoru oyna

Zorluk 2 diye korkma en kolayı darius az videosunu izlediğinde o levelde karşında kimse duramaz.

abi hiçbirşey bilmiyorum en başta eğitimde bi tane kadın ve dariusu kullandım o yüzden master yi alıcam

Zorluk 2 diye korkma en kolayı darius az videosunu izlediğinde o levelde karşında kimse duramaz.
zorluk 2 diye almıcaktım ama o zaman dariys alcam

abi hiçbirşey bilmiyorum en başta eğitimde bi tane kadın ve dariusu kullandım o yüzden master yi alıcam

zorluk 2 diye almıcaktım ama o zaman dariys alcam
Darius çok saçma hero. Evet zorluk 2 olmasının sebepleri var direkt oyuna bam diye girme dariusla. 1 video izle Skilleri nasıl kullanılır diye yeter.

aga lole yarım saat önce başladım banaeğitim modunu açtı kazandım şimdi beş tane hero verdi hiçbirşey bilmiyorum hangisini almalıyım (lux master li miss fortune darius ahri) ve hangi koridorda gitmeliyim en iyisi hangisi sizce

hangisi
Bence çok ileri gitmeden vazgeç 4. sınıftan beri oynuyorum (9.sınıfın) oyun hayatımın içinden geçti zaten kitlesi ayrı kanser. Hero seçimi konusunda darius al bence o heroyu öğren ilk önce zaten kademe kademe gidersin. Ama dediğim gibi ya oyunu bırak ya da Eu Westte başla oyuna.

Master yi alma.
Zaten 450 mavi öz onu kendin alabilirsin.
Darius al bence.

hangisi
Allah kurtarsııın!
B47E2A8A-E51A-4D88-9CAD-C6C47AF060F1.jpeg

abi zaten zaten çok oynayacağımı zannetmiyorum benimki kısa bi heves hep oyun infdirip siliyorum haftaya nefret ederim zaten :)

Geri