LOQ 15ARP9 8845HS 4050 nasıldır?

Diyelimki evet takılmalar oluyor birkaç saniyeliğine nasılsın çözebilirim. SSD mi yoksa şarj aletininmi sorunu olur?
Bunun birçok sebebi olabilir, takılma çok genel bir ifade. Sadece şikayetleri okursanız hiçbir şey alamazsınız bu arada hocam.

Bunun birçok sebebi olabilir, takılma çok genel bir ifade. Sadece şikayetleri okursanız hiçbir şey alamazsınız bu arada hocam.
Alıyorum o zaman pazartesi. Doğru seçimmi yapıyorum?

şu devirde 4050 almak mantıksız.

Alıyorum o zaman pazartesi. Doğru seçimmi yapıyorum?
Hocam anladığım kadarıyla zaten ekran kartıyla pek işiniz yokmuş. Sistemde en çok güç tüketen parça ekran kartı. Amd işlemciler zaten verimli çalışıyor. Güç tüketimi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız bence. O problem RTX3050 kullanan alt modellerde görülüyordu daha çok.

Hocam anladığım kadarıyla zaten ekran kartıyla pek işiniz yokmuş. Sistemde en çok güç tüketen parça ekran kartı. Amd işlemciler zaten verimli çalışıyor. Güç tüketimi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız bence. O problem RTX3050 kullanan alt modellerde görülüyordu daha çok.
Peki son bir şey soracağım. Sanal makine, minecraft ve roblox gibi oyunlara 16 gb ram yetermi?

Oyunları bilemem, oynamıyorum ama sanal makine yeter.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş edemedim, yarın etmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,973
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri