qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
Evet sipariş ettiğim laptop elimde ve şuan LOQ laptoptan yazıyorum yakınca incelemesini yaparım. Şuan driverlerini Windows Update'den kuruyorum.
Atamıyorum dosya çok fazla boyut kaplıyorHayırlı olsun hocam öncelikle birde sizden panelini öve öve bitiremediğiniz 100 srgb 25 msli ekranınızdan ufo testi yapıp buraya koyar mısınız rica etsem alıcak insanlar panelde ki ghosting miktarını görüp ona göre alsınlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malum loq serisi ghostingiyle meşhurda
çektiğiniz videoyu youtubeye yükleyin sonra buraya link olarak atabilirsiniz herkes o şekilde yapıyor zaten video max 10 sn olcagı için kısa bir sürede yüklenirAtamıyorum dosya çok fazla boyut kaplıyor
Fotoğraf olmazmı? Uğraşmak istemedim o kadar.çektiğiniz videoyu youtubeye yükleyin sonra buraya link olarak atabilirsiniz herkes o şekilde yapıyor zaten video max 10 sn olcagı için kısa bir sürede yüklenir
ufo testini fotografla anlamamız mümkün değil hocam internette bir kaç test izleyin ne demek istediğimi anlicaksınız ufoların arkasındaki gölgenin takip edişini görmemiz lazımFotoğraf olmazmı?
ufo testini fotografla anlamamız mümkün değil hocam internette bir kaç test izleyin ne demek istediğimi anlicaksınız ufoların arkasındaki gölgenin takip edişini görmemiz lazım
Streamable nasıl olur? Daha önce hiç ufo testi yapıpta atmadım çünkü.daha öncede dediğim gibi fotoğraf atan insanlar var elbette ama fotoğraf kesin sonuc vermiyor ne yazıkki çoğu zaman bu şekilde test %100 sonuc vericektir video yükleme imkanınız varsa video yükleyin eğer yükleyemiyorsanız fotoğraftan bi miktar bakabilirizASUS, Lenovo, HP ve Excalibur Gaming laptopların UFO ghosting testleri
Merhaba arkadaşlar :) Geçen gün alışveriş merkezine gidip MediaMarkt'a girdim, hazır gelmişken biraz UFO testi çekeyim dedim. 11 tane cihazın UFO ghosting testini çektim. Bazı videolar pek iyi olmayabilir, kusuruma bakmayın. Görevli dik dik baktığı için bazılarını pek iyi çekemedim. Casper...www.technopat.net
olur sanırım bir deneyin istersenizStreamable nasıl olur? Daha önce hiç ufo testi yapıpta atmadım çünkü.
olur sanırım bir deneyin isterseniz
Evet arkadas cok ovuyordu bende merak ettim.Hayırlı olsun hocam öncelikle birde sizden panelini öve öve bitiremediğiniz 100 srgb 25 msli ekranınızdan ufo testi yapıp buraya koyar mısınız rica etsem alıcak insanlar panelde ki ghosting miktarını görüp ona göre alsınlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malum loq serisi ghostingiyle meşhurda
hocam cok yakından cekmişsiniz biraz uzaktan ve daha karanlık bir ortamda çekme şansınız var mı yada perdeleri çekip cok yansıma yapmış ekran