Neler Yeni

Lörk oynamak ne demek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
Selam daha yeni bir FPS oyuncusu olduğum için bu tarz terimleri bilmiyorum.Google'dada bulamadım.Lörk oynamak tam olarak ne ifade ediyor?İyi bir şey mi kötü bir şey mi?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Rakip takım A'ya girerken, C veya B'den açılarak rakip takımı arkadan öldürmek.
Ama bazen sizi bekleyen rakip oyuncu olup sizi öldürebilir.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Selam daha yeni bir FPS oyuncusu olduğum için bu tarz terimleri bilmiyorum.Google'dada bulamadım.Lörk oynamak tam olarak ne ifade ediyor?İyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Lurker'ın türkçesi pusuda anlamına gelmektedir. Valorant ve cs gibi fps oyunlarında ise lurker arkalama, takımından ayrı oynama, taktiğidir. Örnek vermek gerekirse saldıranlar tarafında a bölgesine gittiğinizi düşünelim ve bir takım arkadaşınız tek başına b bölgesi arkasında bekliyor. A bölgesine sizin girmeniz durumunda b bölgesinde bulunan oyuncular a bölgesine döneceği için, bu lurker arkadaş b bölgesine sızıp a bölgesine rotate eden rakip oyuncuları öldürüyor. Bu duruma lurking veya lurker player denilebilir.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
1621522166862.png

Siyah olarak çizdiğim lurk denebilir. Örn; siyah elinde AWP olur, midden short çıkan ya da b den ct ye geçen oyuncuları vurmaya çalışır. Buna lurk denir.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4a giderken(gittiklerini belli edip) birinin sinsice b ye gidip bombayı kurmasına ve bu oyun tarzına lurk/lörk denir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bu kelime çok yanlış kullanılıyor. genelde adamın biri el başında lurklicem diyor ve plant yapıyoruz adam biz ölene kadar sitea gelmiyor falan. lurker oynamak ya takım site'a girdikten sonra arkada pozisyon alıp girdiğin yeri tutmaktır. ya da el başında takımından ayrılıp elin ortalarına kadar kill kovalayıp secure bir şekilde takımının yanına dönmektir. agresif lurker olmaz ayrıca.

Mrloeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih kalpak
çok yanlış bilinen ama oyundaki en önemli pozisyondur ki bana göre aiminin sağlam olan birisi tarafından yapılmalıdır lurker plentten sonra değil raund başı konuşulan bölgeye koşulduktan hemen sonra başlar tab midden short kesmek yada rotate oyuncusuna peek atıp fighte girmesi gerekir ki hem mid dahil 2 sideninde dikkatini çeksin hem girilecek sideyi tutan adamın mid düştü rotate atacaklar korkusuna düşmesine yarar oyunun en cefakar oyunsudur lurker lurkerleri sevin

Top Bottom