anilwastaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Selam daha yeni bir FPS oyuncusu olduğum için bu tarz terimleri bilmiyorum.Google'dada bulamadım.Lörk oynamak tam olarak ne ifade ediyor?İyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Lurker'ın türkçesi pusuda anlamına gelmektedir. Valorant ve cs gibi fps oyunlarında ise lurker arkalama, takımından ayrı oynama, taktiğidir. Örnek vermek gerekirse saldıranlar tarafında a bölgesine gittiğinizi düşünelim ve bir takım arkadaşınız tek başına b bölgesi arkasında bekliyor. A bölgesine sizin girmeniz durumunda b bölgesinde bulunan oyuncular a bölgesine döneceği için, bu lurker arkadaş b bölgesine sızıp a bölgesine rotate eden rakip oyuncuları öldürüyor. Bu duruma lurking veya lurker player denilebilir.Selam daha yeni bir FPS oyuncusu olduğum için bu tarz terimleri bilmiyorum.Google'dada bulamadım.Lörk oynamak tam olarak ne ifade ediyor?İyi bir şey mi kötü bir şey mi?
çok yanlış bilinen ama oyundaki en önemli pozisyondur ki bana göre aiminin sağlam olan birisi tarafından yapılmalıdır lurker plentten sonra değil raund başı konuşulan bölgeye koşulduktan hemen sonra başlar tab midden short kesmek yada rotate oyuncusuna peek atıp fighte girmesi gerekir ki hem mid dahil 2 sideninde dikkatini çeksin hem girilecek sideyi tutan adamın mid düştü rotate atacaklar korkusuna düşmesine yarar oyunun en cefakar oyunsudur lurker lurkerleri sevinSelam daha yeni bir FPS oyuncusu olduğum için bu tarz terimleri bilmiyorum.Google'dada bulamadım.Lörk oynamak tam olarak ne ifade ediyor?İyi bir şey mi kötü bir şey mi?