Lossless scaling alınır mı??

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,342
Rx 570 8gb ekran kartım var çogu yeni nesil oyunda orta ayarlarda 30fps alıyorum bu FPS yi 60 yapmak istiyorum bunun için lossless scaling alınır mı sizce? Önceden bir kaç kez korsan olarak denedim ve uncharted ta yüksek ayarlarda 60fps aldım. Ama god of war da denedigimde ekran bozuluyordu.Sizden öneri bekliyorum.

Biraz gecikme yapıyor ama fena değil.

Rx 570 8gb ekran kartım var çogu yeni nesil oyunda orta ayarlarda 30fps alıyorum bu FPS yi 60 yapmak istiyorum bunun için lossless scaling alınır mı sizce? Önceden bir kaç kez korsan olarak denedim ve uncharted ta yüksek ayarlarda 60fps aldım. Ama god of war da denedigimde ekran bozuluyordu.Sizden öneri bekliyorum.
Alınmaz 30fps neyine yetmiyor

Evet hikayeli oyun için 30fps yeterli fps oyunu mu oynuyorsunuz boşu boşuna görüntü kalitesini düşürüyorsunuz
oyundan zevk alamazsın 30fps ile , ben tlou'dan 30fps alsam oyunun videosunu izlerim daha iyi

30 FPS çok arttırabileceğini sanmam, LS FG 2X açarasan 40-45 FPS falan alırsın, üstüne bir de gecikme olur. 2X üzerini hiç hesaba katmıyorum bile, berbat olur.

FG gibi teknolojiler, hali hazırda 60 FPS ve üzeri alıyorsan iyi çalışıyor, 60 FPS altı için, FSR falan kullanılmalı, çünkü 30 FPS aldığında zaten gecikmen çok yüksek, bir de sen onu sanal 60-70 FPS yaparsan gecikme çok daha kötü olur, 60 FPS gibi değil 20 FPS gibi hissedersin.

Geri