erdem151533
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Lossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?
işe yarıyor çoğu hikayeli oyunu ultra ayarda oynuyorum fps farkı çok oluyorLossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?
hocam hangi oyunlarda kullanmayı düşünüyorsunuz ?Lossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?
ben valorant fortnite gibi oyunlarda kullanmak için aldım fakat fortnite da fps imi düşürdü ben rekabetci oyunları düşük ayarlarda oynarım eğer bu tarz oyunlarda işe yaramıyacak bir şey ise iade ediceğimhocam hangi oyunlarda kullanmayı düşünüyorsunuz ?
Hocam online FPS oyunlarda gecikme yapıyor bilginiz olsun yani hikayeli oyunlar için baya iyi ama online oyunlar için öyle söyleyemeyeceğimben valorant fortnite gibi oyunlarda kullanmak için aldım fakat fortnite da fps imi düşürdü ben rekabetci oyunları düşük ayarlarda oynarım eğer bu tarz oyunlarda işe yaramıyacak bir şey ise iade ediceğim
kanka tırt bu5-10 mslik gecikme yapıyor.
İstersen ücretsiz de halledersin veya açık kaynak ücretsiz uygulama da var.
![]()
GitHub - Blinue/Magpie: A general-purpose window upscaler for Windows 10/11.
A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpiegithub.com
Lossless scaling kullanan arkadaşlarım uygulamanın pek işe yaradığını söylemiyolardı. Siz yinede deneyin. İşe yaramazsa geri iade edebilirsiniz.Lossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?
aktif olarak sadece hikayeli oyunlarda kullanıyorum rekabetçi veya yüksek tempolu oyunlarda önermem (özellikle online oyunlarda hiç önermem birkaç tane online oyunda denedim ban yemedim ama yemeyeceğimiz anlamına gelmiyor nede olsa 3.parti uygulama) gözle görülür bir şekilde input lag yapıyor fakat hikayeli oyunlarda bu input lag tolere edilebilir işe yaramama muhabbeti ben çok nadir 10 hikayeli oyun oynadıysam 1 veya 2 oyunda düzgün çalışmamıştı düzgün çalışmayan oyunlarıda discord üzerinden belirtmişler bir sonraki güncellemede düzeltmişlerdi en kötüsü sende çalışmaz ise veya memnun kalmazsan iade edersinLossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?
betanın demosunda şuan v 0.9gibi bir şey düzelmesi gereken küçük şeyler var 1650 için al derimLossless scaling almayı düşünüyorum ama bazıları işe yaramadığını hatta fps i düşürdüğünü vs söylüyor doğrumu almaya değermi?