Ben the crew motorfest'te kullanıyorum aylardır hala sorun yok. Baya da online yarışları vs oynuyorum. 60fps kilidi var çok göz yoruyor 240 yaptım. Görüntü bozuluyor belirgin şekilde ama 60tan çok daha iyiEscape from tarkov almayı düşünüyorum. Bir ara almıştım, 30 FPS alıyordum ortalama. Lossless scaling almayı düşündüm ama tarkov online olduğu için şüphem de var ban yerim diye. Sizce düşüncem saçma mı? Ban yer miyim?
Steam pubg de kullanıyordum onda da sorun yoktu. Belki ac si kötüdür diye düşündüm.Ben the crew motorfest'te kullanıyorum aylardır hala sorun yok. Baya da online yarışları vs oynuyorum. 60fps kilidi var çok göz yoruyor 240 yaptım. Görüntü bozuluyor belirgin şekilde ama 60tan çok daha iyi
bana da the crewde fps artınca hız artar dediler hız his olarak aynı online yarışlar aynı zorlukta ban yemedimSteam pubg de kullanıyordum onda da sorun yoktu. Belki ac si kötüdür diye düşündüm.
Kimse şu zamana kadar ban yedim yazmamış. Steam de lisanslı olduğu için bence ban yemem. Ekran kartına para veremem valla. 60 FPS verse benim için iyi, lag filan düşük olursa yazarım belki benim gibi şüphesi olanlar olur.bana da the crewde fps artınca hız artar dediler hız his olarak aynı online yarışlar aynı zorlukta ban yemedim
Ben korsan indirdimKimse şu zamana kadar ban yedim yazmamış. Steam de lisanslı olduğu için bence ban yemem. Ekran kartına para veremem valla. 60 FPS verse benim için iyi, lag filan düşük olursa yazarım belki benim gibi şüphesi olanlar olur.