Lossless Scaling programı çalışmıyor

Reaksiyon skoru
5
Hocam merhabalar,
Bugün Donanım Arşivi Youtube kanalında lossless scaling programının videosunu gördüm ve programı satın aldım. Bilgisayarın Forza Horizon 4 oyununu orta ayarlarda 33 fps veriyor. Fakat Lossless Scaling'i açtığımda fps 9'a düşüyor.

Hocam merhabalar,
Bugün Donanım Arşivi Youtube kanalında lossless scaling programının videosunu gördüm ve programı satın aldım. Bilgisayarın Forza Horizon 4 oyununu orta ayarlarda 33 fps veriyor. Fakat Lossless Scaling'i açtığımda fps 9'a düşüyor.
frame generation kapat, ekran kartın eskidir yüksek ihtimalle eski kartlarda fg daha da kastırıyor

Fps'yi programın fps göstergesi ile kontrol etmen gerekir, oyunu tam ekran yerine pencereli veya kenarsız pencere modunda açman gerekir.
Program oyundaki fps'yi değil de ekranına yansıyan görüntüdeki fps'yi arttırıyor gibi.

Hocam merhabalar,
hatırladığım kadarıyla videoda belirtmediler fakat bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor mesela bende gta 5 onlineda denemiştim ilk bi 5-10 dakika düzgün çalıştıktan sonra fps göstergesi 2 kat artmış gibi gözüksede sanki 20 fps ye düşmüş gibi kasıyordu oyun

Hocam merhabalar,
Videoda gösterilen ayarların aynısını yaparsanız olumsuz etkileyebilir farklı oyunlar için farklı ayarlar yapman gerek

hatırladığım kadarıyla videoda belirtmediler fakat bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor mesela bende gta 5 onlineda denemiştim ilk bi 5-10 dakika düzgün çalıştıktan sonra fps göstergesi 2 kat artmış gibi gözüksede sanki 20 fps ye düşmüş gibi kasıyordu oyun
oyun modu açıktır sende

kapatıp deneyin
Hocam kapatım denedim fakat gene olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende hiç olmuyor. Geri sayım bittikten sonra fps 50'den 9'a düşüyor

frame generation kapat, ekran kartın eskidir yüksek ihtimalle eski kartlarda fg daha da kastırıyor
Ekran kartım GDDR5 MX130 2GB VRAM. Dediğinizi deneyip dönücem hocam.

Olmadı Hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri