Neler Yeni

Lossless Scaling programı çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
Hocam merhabalar,
Bugün Donanım Arşivi Youtube kanalında lossless scaling programının videosunu gördüm ve programı satın aldım. Bilgisayarın Forza Horizon 4 oyununu orta ayarlarda 33 fps veriyor. Fakat Lossless Scaling'i açtığımda fps 9'a düşüyor.

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
Hocam merhabalar,
Bugün Donanım Arşivi Youtube kanalında lossless scaling programının videosunu gördüm ve programı satın aldım. Bilgisayarın Forza Horizon 4 oyununu orta ayarlarda 33 fps veriyor. Fakat Lossless Scaling'i açtığımda fps 9'a düşüyor.
frame generation kapat, ekran kartın eskidir yüksek ihtimalle eski kartlarda fg daha da kastırıyor

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
Fps'yi programın fps göstergesi ile kontrol etmen gerekir, oyunu tam ekran yerine pencereli veya kenarsız pencere modunda açman gerekir.
Program oyundaki fps'yi değil de ekranına yansıyan görüntüdeki fps'yi arttırıyor gibi.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Hocam merhabalar,
hatırladığım kadarıyla videoda belirtmediler fakat bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor mesela bende gta 5 onlineda denemiştim ilk bi 5-10 dakika düzgün çalıştıktan sonra fps göstergesi 2 kat artmış gibi gözüksede sanki 20 fps ye düşmüş gibi kasıyordu oyun

UltraXD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Miraç Turgut
Hocam merhabalar,
Videoda gösterilen ayarların aynısını yaparsanız olumsuz etkileyebilir farklı oyunlar için farklı ayarlar yapman gerek

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
hatırladığım kadarıyla videoda belirtmediler fakat bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor mesela bende gta 5 onlineda denemiştim ilk bi 5-10 dakika düzgün çalıştıktan sonra fps göstergesi 2 kat artmış gibi gözüksede sanki 20 fps ye düşmüş gibi kasıyordu oyun
oyun modu açıktır sende

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
Hocam kusura bakmayın evde değilim. Birazdan deneyip döneceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
kapatıp deneyin
Hocam kapatım denedim fakat gene olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende hiç olmuyor. Geri sayım bittikten sonra fps 50'den 9'a düşüyor

frame generation kapat, ekran kartın eskidir yüksek ihtimalle eski kartlarda fg daha da kastırıyor
Ekran kartım GDDR5 MX130 2GB VRAM. Dediğinizi deneyip dönücem hocam.

Olmadı Hocam

Son düzenleme:
Top Bottom