Hiç duymadım hocam ama gaziantepte bir teknoloji mağazasıymış 3.9 puanı var googledaN11 de ptt se mağazası var anakart satın alacağım bir sorun olur mu n11 üzerinden?
Amazon üzerinden alırsam bir sorun olmaz sanırım. Amazon babadır, veya vatan gece indirimi gelirse bugün 22:00 bekliyim benHiç duymadım hocam ama gaziantepte bir teknoloji mağazasıymış 3.9 puanı var googleda
Bekleyin hocam bencede indirim gelmez ise amazondan alırsınız Amazon bir başkadırAmazon üzerinden alırsam bir sorun olmaz sanırım. Amazon babadır, veya vatan gece indirimi gelirse bugün 22:00 bekliyim ben
Bekleyin hocam bencede indirim gelmez ise amazondan alırsınız Amazon bir başkadır
Siz anakartı alınca ben bile rahatlayacağım hocam![]()
Hangisinde karar kıldınız hocam kesin olarakdün gece vardı indirim %8 sepette olarak. Bu gecede gelse kaparım direkt
Şimdiden hayırlı olsun hocamAsus rog b850-f dün gece vatanda %8 ile 14200tl di bu gecede düşerse alcam
Eyvallah hocam banka kartımda 16k duruyor bakalım bi neler yapabilirizŞimdiden hayırlı olsun hocam
Hepsiburadada hala 16400tl ye x870e tomahawk duruyorŞimdiden hayırlı olsun hocam
Asus rog gayet güzel dopdolu bir kart rog kalitesi zaten bir başkadır ama x870e tomahawk ile ikisi arasında kalsam msi'dan şaşmazdım. Anakart tarafında MSI, monitör tarafında asus yıllardır böyle devam ediyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Bildiğimden pek şaşmıyorum. Belki marka takıntısıdır ama yıllardır böyleEyvallah hocam banka kartımda 16k duruyor bakalım bi neler yapabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburadada hala 16400tl ye x870e tomahawk duruyor
Şöyle bir şey var biri b850 ama asus rog biri x870e ama tomahawk. Hatta dün 15.5k düşmüştü toma x870e normal şartlarda rogdan şaşmam ama b850 parasına x870e de mantıksız değilAsus rog gayet güzel dopdolu bir kart rog kalitesi zaten bir başkadır ama x870e tomahawk ile ikisi arasında kalsam msi'dan şaşmazdım. Anakart tarafında MSI, monitör tarafında asus yıllardır böyle devam ediyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Bildiğimden pek şaşmıyorum. Belki marka takıntısıdır ama yıllardır böyle![]()
hocam birde x870 tomahawktan internette çok sorun yaşayan var. Açıkçası rog daha mantıklı geliyorAsus rog gayet güzel dopdolu bir kart rog kalitesi zaten bir başkadır ama x870e tomahawk ile ikisi arasında kalsam msi'dan şaşmazdım. Anakart tarafında MSI, monitör tarafında asus yıllardır böyle devam ediyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Bildiğimden pek şaşmıyorum. Belki marka takıntısıdır ama yıllardır böyle![]()
İçinize hangisi siniyorsa onu alın hocam. Biri tavsiye etti pişman oldunuz uğraşıp durursunuz sonra. Çok fazla araştırmak da sıkıntı sürekli yeni bir model beğeniyorsunuz. Ben de araştırmıştım fazlasıyla aklıma en sineni x670e gaming plus wifi aldım geçtim.Şöyle bir şey var biri b850 ama asus rog biri x870e ama tomahawk. Hatta dün 15.5k düşmüştü toma x870e normal şartlarda rogdan şaşmam ama b850 parasına x870e de mantıksız değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam birde x870 tomahawktan internette çok sorun yaşayan var. Açıkçası rog daha mantıklı geliyor
Bende şuan kararı verdim hocam bu geceye kadar x870e tomahawk sepette %5 olursa yine hepsiburada üzerinde alacağım. 15k dümüz fiyata. Ama gelmezse gece vatandan 14200e b850 rog alır keyfime bakarım kalitenin babasıdır rogİçinize hangisi siniyorsa onu alın hocam. Biri tavsiye etti pişman oldunuz uğraşıp durursunuz sonra. Çok fazla araştırmak da sıkıntı sürekli yeni bir model beğeniyorsunuz. Ben de araştırmıştım fazlasıyla aklıma en sineni x670e gaming plus wifi aldım geçtim.