Dostum canına değer veriyorsan açılır kask bu bütçede alma bu bütçedeki çene açılır kaskların çene için koruması çok düşük bi adam vardı kask modelini hatırlamıyorum ama bu ls2 bütçesinde bi çene açılır kasktı ve adamın çenesi mahvolmuştu önerim tabi kide daha iyi bi kask almak ama bütçen illa buysa da çene açılırını alma en azındanMerhaba kuryelik yapacağım için kask arıyorum LS2 guroni mi normal Full LS2 mi almalıyım? Guroni nin farkı çene açılır olması yazın sıcak olacağı için bunu düşündüm sizce?
Dostum canına değer veriyorsan açılır kask bu bütçede alma bu bütçedeki çene açılır kaskların çene için koruması çok düşük bi adam vardı kask modelini hatırlamıyorum ama bu ls2 bütçesinde bi çene açılır kasktı ve adamın çenesi mahvolmuştu önerim tabi kide daha iyi bi kask almak ama bütçen illa buysa da çene açılırını alma en azından
Ne önerirsiniz 4000 tl bütcem varSıcak canından önemli değil, bütçen düşükse çene açılır alma. Tıpkı arkadaşın dediği gibi.
4000 e en mantıklısı ls2 gibi ama işte çene açılır alma en azındanNe önerirsiniz 4000 tl bütcem var