Ludus RTX3060Ti 5600x Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
80
Bütçe
25000
Merhaba, bu sıralar da belirli sebeplerle bilgisayarımı satmıştım. Şu anda yeni bir pc almak istiyorum. Parçaları çok iyi fakat değiştirmek istediklerim var. Özelleştirme mevcut değilmiş. Geldiğinde satıp istediklerimi alıp takmak istiyorum. Fakat bu fiyata daha iyisi bulunur mu sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit: Kasa 4000d airflow
Ram: Crucial Ballistix 2x8 3200mhz
Cooler: Fuma 2
Psu: Core Reactor 750w değişecek.

Merhaba, bu sıralar da belirli sebeplerle bilgisayarımı satmıştım. Şu anda yeni bir pc almak istiyorum. Parçaları çok iyi fakat değiştirmek istediklerim var. Özelleştirme mevcut değilmiş. Geldiğinde satıp istediklerimi alıp takmak istiyorum. Fakat bu fiyata daha iyisi bulunur mu sizce ?

Edit: Kasa 4000d airflow
Ram: Crucial Ballistix 2x8 3200mhz
Cooler: Fuma 2
Psu: Core Reactor 750w değişecek.
25k ya cok kotu

Hayır çok kötü sistem direk çöpe atmış olursun parayı. 30k ya ıkınsan 3080ti lı sistem var zaten .D

Anakart iyi.
İşlemci iyi.
Ram iyi.
Ekran kartı daha iyi de olabilir.
Ssd iyi.
Kasa kötü.
Psu korkutucu.
Sıvı soğutma kötü.
Kasa psu ssd ram değişecek demişsiniz de. Hepsi işin içine girince çok pahalı olacak değmez yani. 20-23Kya 3070ti satıldıysa en azından kaliteli parçaları 3070 olması lazım bu sistemin

Hayır çok kötü sistem direk çöpe atmış olursun parayı. 30k ya ıkınsan 3080ti lı sistem var zaten .D
30kya 3080ti sistem nerede var merak ettim. 3080ti zaten 26k civarı

Anakart iyi.
İşlemci iyi.
Ram iyi.
Ssd iyi.
Kasa kötü.
Psu korkutucu.
Sıvı soğutma kötü.
Kasa psu ssd ram değişecek demişsiniz de. Hepsi işin içine girince çok pahalı olacak değmez yani. 20-23Kya 3070ti satıldıysa en azından kaliteli parçaları 3070 olması lazım bu sistemin

geçen haftalarda konusunu açılmıştı 3080 mi ti mi net hatırlamıyorum ama

Anakart iyi.
İşlemci iyi.
Ram iyi.
Ssd iyi.
Kasa kötü.
Psu korkutucu.
Sıvı soğutma kötü.

aha bak buldum

25k net bütçem var 2-3k yukarı çıkacak gücüm yok maalesef. Ayrıca amd işlemci olması benim için daha iyi olur. Az da olsa fanboyluk var. Ryzen tadını alınca intele dönesim gelmiyor 😂

çok pahalı hocam

Bir de araştırdığımda bu fiyata anakart olarak hep düşük modeller kullanmışlar. M-k vb. Boardlar kullanmak istemiyorum. B550 tomahawk vardı aklımda bunda x570 aorus elite var birde ekran kartı tier listte en üstlerde. Ramleri satıp zaten çoğu eklemek istediğim parçayı alabiliyorum. Üstüne ekleme yapmayacağım fiyatın. Compu güzel 2. El sistemde alabilirim. İyi kullanılmışsa. Ulaşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri